Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyahiden kastim melezler degil ya van dijkin fln neyi zenci.

Stoper isi konsantrasyon isi oldugu icin bu arkadaslardan mumkun mertebe uzak duracaksin. On libero olur kanat olur forvet olur buralara gelen dostlara can feda ama
Colorism yapmayalım

Hem tarihte hem günümüzde hangi renk tonunu seçersen seç elit seviye siyahi stoperler olmuştur ve olacaktır

Bir adamı eleştirmek için bir grup insanı töhmet altında bırakmayalım

IMG_8605.webp

34aries®
@34aries
·
14h
bir yandan asrın transferleri yapılırken bir yandan da tesisleşme tam gaz devam ediyor.

kemerburgaz tesisleri %35-40 seviyesine ulaşmış. önümüzdeki hafta divan toplantısı burada yapılacak.

florya için master plan çıkmış, kulüp merkezinde detaylı inceleyebilirsiniz

Trans Sezonu başında 3 isteğim vardı..

Spertsyan
Guendouzi
Eyüp Aydın

Kanat işine bu kadar gireceğimizi hiç düşünmemiştim..

En azından bu 3lüden biri olsun be. Haydi bakali Eyüp..

34aries®
@34aries
·
14h
bir yandan asrın transferleri yapılırken bir yandan da tesisleşme tam gaz devam ediyor.

kemerburgaz tesisleri %35-40 seviyesine ulaşmış. önümüzdeki hafta divan toplantısı burada yapılacak.

O hesabi acarsaniz Florya projesinin resmi de var

34aries
@34aries
·
14h

Kemerburgaza ne zaman geciyoruz rts

bizim u17 takımına sadece efe eriş yetmez.u 16larken gecen sene izlediğim o dagınık takımı şimdi hatırladım.berat lus olmadan sampiyonluk macına cıktılar ve leş bi macta 1-0 yenildik.kaleci mehmet akif ülkenin en yetenekli kalecisi ama sampiyonluk macında bjkye karsı hata yapmıstı

mustafa kürşat bence u19a gecer o yetenek ve fizikle.

bu takıma 2 stoper,bir sagbek,2 ortasaha daha alsınlar.sadece ege aracla olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt