Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.177
- 102.275
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden aponun kesik yeme ihtimalini dusunmuyorsun bumutum. Son antep macinin basinda pozisyon ofsayt olmasa kirmizi yemisti.
Şampiyonlar ligine girdik.paramizi aldık.tabiki orada ilerlemek eski günlere dönmek önemli ama lig bence daha önemli.Beyler
Jota kiralık gidecekmiş bir yere
Çökelim diyorum ne dersiniz
uzun uzun yazmışsın. eline sağlık ama Jota, ortasaha değilŞampiyonlar ligine girdik.paramizi aldık.tabiki orada ilerlemek eski günlere dönmek önemli ama lig bence daha önemli.
Opsiyonsuzda olsa cüzzi miktarda kiralık her türlü alınır.
Çinku orta sahada hala zayıf durumdayız.kimse bunun farkında değil.ndombelede risk mevcut.ne vereceği belli değil.muhtesem olur.
Stoperlerden birine güvenmiyoruz demek ki knk yoksa as topçu almak biraz lüks olduKnk beni anladığını varsayamak istiyorum çünkü kafası çalışan bir adamsın, bunun bir ikilem yarattığını görüyorsun bence, mesele performans değil
siz ne zaman kank oldunuz lanStoperlerden birine güvenmiyoruz demek ki knk yoksa as topçu almak biraz lüks oldu
Jota Orta saha değil ama yine de sen bilirsinŞampiyonlar ligine girdik.paramizi aldık.tabiki orada ilerlemek eski günlere dönmek önemli ama lig bence daha önemli.
Opsiyonsuzda olsa cüzzi miktarda kiralık her türlü alınır.
Çinku orta sahada hala zayıf durumdayız.kimse bunun farkında değil.ndombelede risk mevcut.ne vereceği belli değil.muhtesem olur.
Erden Timur'un Sanchez için açıklamasında gizli neden satmadığımız aslında çünkü son ana kadar Davinson transferi herhalde olmayacak bizim şartlarımıza gelmeyecek demişler hatta Okan hocayada Davinson olmuyor demişler çünkü 16'dan aşağı inmemiş takımı hiç CL listesi son günü yapmışlar indirimi. Olacağını düşünseler yada daha önce olsa hedef Molde maçından sonra Nelsson'u satmak imiş belli ki. Şimdi devre arası satacaklar Nelsson'u.Mantıksız, o zaman niye satmadık, dedim ya bence mantıklı açıklaması yok, 2 türlü de zarar ettirecek bir durum
Reis benim aklım hjulmand gitti.uzun uzun yazmışsın. eline sağlık ama Jota, ortasaha değil
www.instagram.com