Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Yıldız transferlerin yanı sıra geleceğe yönelik adımlar da atan Galatasaray, bu sezon 38 maçta 100 gol atan Mustafa Kürşat Tümay’ı transfer etti."

Vereceksin Icardinin yanına ;eti senin kemiği benim diyeceksin .:))) bu çocuğu lütfen hararetle takip edelim lütfen.bir seferde pamuklara saralım kendisini.

Ben takip edeceğim , bayıldım bu habere. lütfen bu çocuğu mındar etmeyelim sevgili yönetimim.

Bir seferde biz mutlu olalım genç futbolcudan.

Neden aponun kesik yeme ihtimalini dusunmuyorsun bumutum. Son antep macinin basinda pozisyon ofsayt olmasa kirmizi yemisti.

Aponun Cl maçlarında yedek kalacağını yazmıştım ama 6 maç var zaten Avrupa'da. nerden bakarsan bak, bu işin sonunda ya nelsson değer kaybedecek ya da davinson yedek kalacak

Beyler

Jota kiralık gidecekmiş bir yere

Çökelim diyorum ne dersiniz
Şampiyonlar ligine girdik.paramizi aldık.tabiki orada ilerlemek eski günlere dönmek önemli ama lig bence daha önemli.
Opsiyonsuzda olsa cüzzi miktarda kiralık her türlü alınır.
Çinku orta sahada hala zayıf durumdayız.kimse bunun farkında değil.ndombelede risk mevcut.ne vereceği belli değil.muhtesem olur.

1694179952765.png

1694179975700.png

1694180000073.png

1694180019890.png

1694180047291.png

1694180065952.png

Şampiyonlar ligine girdik.paramizi aldık.tabiki orada ilerlemek eski günlere dönmek önemli ama lig bence daha önemli.
Çinku orta sahada hala zayıf durumdayız.kimse bunun farkında değil.ndombelede risk mevcut.ne vereceği belli değil.muhtesem olur.
uzun uzun yazmışsın. eline sağlık ama Jota, ortasaha değil

Jota Orta saha değil ama yine de sen bilirsin

Mantıksız, o zaman niye satmadık, dedim ya bence mantıklı açıklaması yok, 2 türlü de zarar ettirecek bir durum
Erden Timur'un Sanchez için açıklamasında gizli neden satmadığımız aslında çünkü son ana kadar Davinson transferi herhalde olmayacak bizim şartlarımıza gelmeyecek demişler hatta Okan hocayada Davinson olmuyor demişler çünkü 16'dan aşağı inmemiş takımı hiç CL listesi son günü yapmışlar indirimi. Olacağını düşünseler yada daha önce olsa hedef Molde maçından sonra Nelsson'u satmak imiş belli ki. Şimdi devre arası satacaklar Nelsson'u.

Bonussssss

Galatasaray yönetimi taraftara birçok avantaj sağlayacak yeni ve büyük bir kampanya hazırlığı içinde. GS Bonus kartı tanıtımı için Torreira, Icardi, Kerem Demirbay, Kazım gibi oyuncular kamera karşısına geçiyor. Torreira dünkü çekimlerde izleyenleri kırdı, geçirdi.
via:Gökhan Dinç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt