- 11 Haziran 2015
- 39.712
- 28.165
- 2.193
Yazık Beknaz da her paylaşılan şeyi beğeniyo. Affedelim dönsün taam hadi..
bizden uzak allaha yakın
kırgız topcu mu olur reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık Beknaz da her paylaşılan şeyi beğeniyo. Affedelim dönsün taam hadi..
Zaniolo'nun çoğu maçta forma giyeceği kesinleşti gibi. Buendia'da 4-6 ay yoktu sanırım. Kısa bir oyuncu daha göndermiş.
Kalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayerni
Biz Dortmundluyuz gardaş, sevmeyiz Bayern’i
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
@Murat Saylak ile beraber, bayerni canlı izleyip, scout raporunu @Recep Timur ustata ulastirmaniz lazimBeni de yillar boyunca iskence cektirerek domine etseler Bende sevmezdim kral
Neden böyle bir sey yapalim ki@Murat Saylak ile beraber, bayerni canlı izleyip, scout raporunu @Recep Timur ustata ulastirmaniz lazim
Neden böyle bir sey yapalim ki
Dortmund la küçüklerin ne alakası var. En azından Dortmund da vizyon var. Küçüklerin viztonu Leverkusen bile olamaz alman Ligi'nde...Dortmund'u destekleyen vizyonsuzdur, dortmund'u destekleyen zihniyetle bjk'yi destekleyen zihniyet aynıdır.
Bir Galatasarayli daima bayern destekcisi olmalı
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Az önce antrenman görüntülerini izledim ikisinin de. Bana zor geliyor hazır olmaları milli ara sonrasına...Zor ve sıkışık bir fikstur var, zaha ve ziyech de hazır hale gelmeli artık.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi