Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazirlik maci ayatlamadik bari antremandan göruntuler paylaşsa yutup katildan. Kuruduk be

andre rieu'nun güzel bir lafı vardır

sade bir detayı süslemek
en güzel sanatdır diye

eserlerinde bir enstrümanı veyahut bir şarkıcıyı önplana koyup orkestrasıyla süsler

bizde o detay icardi
kaliteleriyle onu daha muhteşem süsleyecek onu kendinden üstün görmeyecek adamlar aldık takıma

şimdi kaldı okan hoca
bakalım o bir andre rieu gibi muhteşem bir şef olabilecekmi
Andre rieu çok dinlerim

Icardi benim için büyük bir sürpriz oldu. İlk geldiğinde oyuncunun karakteri hakkında önyargılarım vardı. Ben yetenekli ama vurdumduymaz bir oyuncu beklerken oyuncu lider özellikli, güçlü karakterli ve iş ahlakına sahip biri çıktı. Ama bu özelliklerinin ortaya çıkmasında giydiği formanın büyüklüğü ve taraftarın desteğinin etkisi de vardı.
Zaha, Ndombele, Ziyech gibi oyunculardan da aynı şeyi bekliyorum.
Erden Timur oyuncuyu alırken sadece yeteneklerine değil karakterine de bakıyoruz demişti.
En üst seviye liglerde oynamış oyuncular. Yetenekleri tartışılmaz. Futbol için en verimli yaşlarındalar.
Premier ligden gelip Türkiye'ye adapte olmak kolay bir şey değil.
Özellikle Zaha 4 yaşında İngiltere'ye gelmiş ve sadece orada oynamış. Bir İngiliz oyuncu herhangi bir ülkeye nasıl adaptasyon zorluğu çekiyorsa aynı şey Zaha için de geçerli.
Bu oyuncuların da güçlü karakterlerinin ve lider özelliklerinin olduğundan şüphe yok geçmiş kariyerlerine bakarak.
Burada bize düşen görev onlara destek olmak, yapıcı olmak, motive etmek. Zaten sonrasında giydikleri formanın büyüklüğünü anladıklarında çok farklı şeyler izleyeceğiz.

Ziyech toparlar mi ya? Sanki gereğinden fazla umut bağladık. Zaha başlar da oynamaya, ziyech fiziksel açıdan pek umut vermiyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziyech toparlar mi ya? Sanki gereğinden fazla umut bağladık. Zaha başlar da oynamaya, ziyech fiziksel açıdan pek umut vermiyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye fiziğinde ne var bacakları ince diye mi diyorsun ajax ı yarı finale çıkartırken de böyleydi adamın bacakları

tumblr_93572f3cbcc46630e2d3b57d42da66c9_b2549125_640.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt