Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino’nun şu ana kadar performansı yeterli olmasa da Mariano’nun 2 sene verdiği katkıyı 5 yıl verebilecek bir oyuncu kendisi bana göre.

Git gide uyumu da artıyor bence takım için gayet önemli konumda bir futbolcu olacak.

Yerli oynatma zorunluluğu olmasa Mariano gibi el üstünde tutulurdu şu haliyle bile bence.

Defans ve kaleciden birini seneye Türk yapmak gerekecek kural değişmezse ama bence sınırsız ya da 9+2 yapılacak diye düşünüyorum.

Bu durumda rahat rahat faydalanabiliriz oyunculardan.

Muslera-Günay
Boey-Dubois
Angelino-Kazımcan
Nelsson-Abdulkerim-Sanchez-Kaan
Torreira-Ndombele-Oliveira-Demirbay
Zaha-Kerem
Barış-Tete
Ziyech-Mertens
İcardi-Bakambu-Halil

23 kişilik hiç fena olmayan bir kadro var elde.

Sadece 1-2 yerli takviye belki gerekebilir potansiyelli genç vs olursa Gökdeniz, Eyüp gibi.

Rakip takım da

Livakovic-İrfan E.
Osayi-Mert
Ferdi-Oosterwolde
Becao-Djiku-Serdar-Peres*
Fred-İsmail-Mert H.-Crespo-Zajc
Cengiz-Tadic-Kent-İrfan
Szymanski
Dzeko-Batshuayi-Umut-King

Kadroları şişik bence. Peres 3 ay yok en az onu donduracaklar. Orta daha bakıyorlar ama stoper hatları bir sakatlıkta sıkıntılı ve yedeksiz.

Kent biraz dış kapının mandalı gibi oldu keza King de öyle.

Bek ve kanatları ile Fred iyi. Forvetleri de totelde iyi sayılır Batshuayi yedek kalmayı problem etmiyorsa. O gitseydi bence o da kötü olacaktı onlar için.

Bakambu 2012-2013 sezonu umut bulut katkısı vermeyecekse işimiz var

Hamza ve baran yer kaplamadan gidin evladım.gidin oynayin.eyup,efe ve gokdeniz yeter bize

Son hareketi de iyi sayılmaz Ferdi’nin zaten benzer profil ve daha iyisi Boey var takımda. Daha denge beki alınabilirdi ama Angelino odaklı bir oyunda katkısı artacaktır. Sola yakın adamlar genel olarak ağır olduğu için, o da göze batıyor.

Kazımcan odaklı bir planda ise muhtemelen 5 maç sonra böyle bir sezonda nasıl Kazımcan ile yola çıkılır denilirdi.

insanların ne dediğine bakılmaksızın planlama kazımcan ile yapılmalıydı bence

angelinodan bağımsız söylüyorum bunu

hem oyuncunun potansiyeli hem de yerli kuralı sebebiyle böyle yapılmalıydı

her pozisyona transferle çözmek de ayrıca yanlış bence

Rakip takım da

Livakovic-İrfan E.
Osayi-Mert
Ferdi-Oosterwolde
Becao-Djiku-Serdar-Peres*
Fred-İsmail-Mert H.-Crespo-Zajc
Cengiz-Tadic-Kent-İrfan
Szymanski
Dzeko-Batshuayi-Umut-King

Kadroları şişik bence. Peres 3 ay yok en az onu donduracaklar. Orta daha bakıyorlar ama stoper hatları bir sakatlıkta sıkıntılı ve yedeksiz.

Kent biraz dış kapının mandalı gibi oldu keza King de öyle.

Bek ve kanatları ile Fred iyi. Forvetleri de totelde iyi sayılır Batshuayi yedek kalmayı problem etmiyorsa. O gitseydi bence o da kötü olacaktı onlar için.
Perez hariç 14 yabancı var. Orta saha almaları için birini, üzerine bir de stoper almak için birini daha göndermeleri lazım. İşleri zor...

Antrenmanda yelekli takım Kerem-Ndombele-Lucas. Denenmesi en muhtemel senaryo lig için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt