Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada torpil farki var. Aynı sertlikte yazıyoruz adam 3 - 5 gün ceza yiyo. Bize 3 ay yapıştırıyor admin. Kim verdi cezayı bilmiyorum ama neyse. Uzatmak istemiyorum konuyu haksizlik yapildi bana. Böyle yapılırsa insanlar forumu terk eder. Bazı arkadaşların sert üslubu az ceza aldıkları için bence.
Ayni sekilde.Bi dengesizlik var cezalarda kişiye göre bu yuzden pek yazmayacagim bundan sonra.Troll sacma sapan mesajlar yazan 1 gün ceza alanlarla devam edilsin forumda.

Zaha’nın tek olayı sakatlık da değil 15 sene Londra’da yaşayıp bir anda farklı kültüre gelmek de zor gelmiştir.

Artık saldım, ne zaman tam hazır olursa o zaman oynasın ama oynasın.

Neredeyse Icardi kadar yatırım yaptık kendisine, sazı eline almalı bu durumda.
Kerem her topu İcardiye oynamaktan vazgeçmesse o sazı Kereme monte eder

Ayni sekilde.Bi dengesizlik var cezalarda kişiye göre bu yuzden pek yazmayacagim bundan sonra.Troll sacma sapan mesajlar yazan 1 gün ceza alanlarla devam edilsin forumda.
Bende yazmamayi düşünüyodum sevdiğim birkaç insan var burda ve Galatasaray konu olunca sineye çektim. Ha ben sen yazmamisiz kimse bisey kaybetmez burda kimsenin umrunda da olmaz ama hicyoktan forumda bu konuda yapılan haksızlığı dile getirmiş olalım. Gerisi adminlerin işi. Ne diyim 3 ay transfer sezonu boyunca bir adamla eşit kötü sözler kullandık (küfür degil) diye forumda yasaklandim. O adam fink atarken ben cezali.. Beni 3 ay transfer sezonunda haksiz yere burdan mahrum bırakan kimse hakkımı helal etmiyorum... O adama da ayni cezayı verselerdi sesimi bile çıkarmaz özür dilerdim insanlardan

Arada torpil farki var. Adam bana laf ediyo durduk yere. Aynı sertlikte yazıyorum adam 3 - 5 gün ceza yiyo. Bize 3 ay yapıştırıyor admin. Kim verdi cezayı bilmiyorum ama neyse. Uzatmak istemiyorum konuyu, haksizlik yapildi bana. Böyle yapılırsa insanlar forumu terk eder. Bazı arkadaşların sert üslubu az ceza aldıkları için bence.
Parti genel başkanlığına aday olacak mısınız?

İstemeden forumu karıştırdım yine sanırım
Senle ilgisi yok bro konuyu açmışken iki satır yazmak istedim. Cezam bittiğinden beri zaten toplasan 5 mesaj atmamıştim. Insanda heves kalmiyo. Sırf şikayet ediyoruz diyede banlarlar şimdi neyse herkese iyi muhabbetler

yav genelde ceza almak hosuma gidiyor.aha sampiyonluk yarısında olursak,baktım 1 mac kaybettik,yine 2 ay ceza alırım.

sampiyonluk için guzel oluyo.en büyük yanlısım 2021de ankaragucu macı sonrası ceza almaktı.malatya macında cezamı acsaydınız,farklı olurdu hersey.ama sampiyonluk gelse o zamanda burak elmas paraya konurdu,terimi yine gönderiridi bi şekilde.her şerde bi hayır var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt