Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm yerlileri gurbetten alırım. Trabzon isteyince sudan ucuz biz isteyelim dünya para.

Eyüp Aydın galiba bu sezon Berkan yerine düşünülüyor ama henüz üst seviye lig tecrübesi yok, lig için Berkan kadar performans alabilir miyiz, bilemiyorum.
Bu arada potansiyele yatırım yapılması çok doğru bir düşünce sadece doğrudan rotasyon oyuncusu rolü verilmesi biraz riskli, eğer transfer gerçekleşir ise görmeyi çok isterim.

F5qW6D7XgAAtAmi
Bu ikisini ayni anda sahaya surecek

şu şenol iti olmasa herşey çok güzel olacak aslında

bu herif anlaşabildiği her topçudan verim almasını biliyor
çok iyi bir hoca
oyuncu değişiklikleri filanda çok iyi

bu sene biz bu bjk ile kapışacağız
her türlü desteği alacaklar

fbden
şenol yüzünden ts lobisinden

hakemlerin canına minnet zaten bjk şampiyon olunca kimse dokunmuyor bunlara
Renktaş hakemler bu bjk yi kollamasa yakın zamandaki1 şampiyonluğu yoktu ayrica bu senede hakemler kollamazsa Şenol hicbirsey yapamaz. Gedson kırmızı gorse daha ilk 3 maçta 4 puan kaybı olcakti.
Birde Şenol iyi kötü bir tarafa bjknin büyük bir sorunu var. Rotasyon diye birsey yok. Bu kadro lig için bile yetersizken rotasyon sakatlık kart vs anlamında 3 kulvari kaldırması çok zor. Afrika kupası filan. Bjk nin ilk yarı sonunda cokta iyi bir yerde olacağını düşünmüyorum.
Birde Şenol geçen sene geldiğinde bjk bizden ustteydi. O kadar iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Dediğin gibi bazi oyuncuların performansını arttirsada bazı iyi oyuncuları direk çiziyo. Masuaku son anda kurtuldu mesela bundan. Saiss gitti senol yüzünden suanki stoperlerin tamamı bir Saiss yapmiyo. İşin bu tarafida var

daha 3 gün önce crespo kalacak sözleşme uzatılacak derken simdi 6 numara istiyoruz diye tag acmıs sıgırlar

Takımda 3 oyuncunun kendi mevkisinde yerini dolduracak bir muadili yok.
Birincisi Icardi. Zaten yerinin dolması imkansız. Allah nazarlardan saklasın.
İkincisi Torreira. Takımda 6 numarayı kotaracak başka defansif orta saha yok.
Üçüncüsü Boey. Dubois’in mecburi ayrılığı nedeniyle alternatifsiz durumda.
Bu oyuncuların yerli alternatifini bulmak zor.
Takım en zayıf mevkisi kadar güçlüdür.
O yüzden özellikle bu oyuncuların tüm sezon boyu sağlıklı olması için dua edelim.
brawo orhy. %100 katılıyorum.

bu yüzden tüm t. dönemi boyunca dubois'in ve berkan'ın kalmasını ve bakambu'nun alınmamasını/gönderilmesini istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt