Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
kupanın bir sapından tuttular diyebiliriz diğer sapı ise...gökhan inleri almış adamlar lig bitti abi
ayrıca para değil akıl transferi!!111!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kupanın bir sapından tuttular diyebiliriz diğer sapı ise...gökhan inleri almış adamlar lig bitti abi
Salih ozcan haberi için mi dedinWebaslan yasaklandı mı?
Tabiki,sahibi sporxin sahibi GS düşmanı herifWebaslan yasak miydi?
Salih ozcan haberi için mi dedin

Hoca arkadasin nüfus kayit örnegini cikariyor icinden.
Bu Tff'nin 5 yıldıza karşı oluşturduğumuz talebi kabul etmemesinden dolayı Milli Takım'dan aşırı derecede soğudum.Tff başkanının istifa etmesi gerekiyo..
Yine de 1 değişim şart reis bence.Nihat'tan daha rahat karşı tarafın isteklerini kabul edebiliyo..TFF başkanı istifa etse ne olur etmese ne olur renkdaş. Konu adamın kendisi değil zira
sivas deplasmanında bakambu (forma girerse) ve barısı sürelim sahaya diyorum.kötü mü olur?Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta sadece puan olarak değil sahadaki oyun sistemi ve disiplini ile de adından söz ettiren Cim Bom, sezon genelinde 4-2-3-1 dizilişini tercih etmişti. Yaz transfer döneminde ise giden oyuncular olsa da gelen isimler sayesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un eli bir hayli güçlendi.
Rakibe ve skora göre farklılıklar olacak
Buna göre başarılı teknik adam, 3 kulvarda mücadele etmeye hazırlanan takımı için farklı sistemler üzerinde duruyor. Yani rakibe ve skora göre farklı dizilişler, taktikler uygulamak isteyen Buruk, takımının her an için hazırlıklı olmasını istiyor. Gelen haberlere göre ise Sarı-Kırmızılılar, bu sezon 4-2-3-1 dışında 3-4-3 ve 4-4-2 formasyonlarını da deniyor.
sivas deplasmanında bakambu (forma girerse) ve barısı sürelim sahaya diyorum.kötü mü olur?