- 6 Eylül 2014
- 94.385
- 65.135
- 4.608
Bil bol kebap yer neguzelhayret baran paşam urfaya gitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bil bol kebap yer neguzelhayret baran paşam urfaya gitmiş
allah allah, saçlarını kime yaptıracak acabahayret baran paşam urfaya gitmiş
hayret baran paşam urfaya gitmiş
Adamlarda euro var dedem, bizim gibi ayaklarını leğene koyup TV izleyecek değiller ya.Plaj partisi ne lan.
Önceki lafımı geri alıyorum. Ne ara çıktı bunlar?1. Ligde ahbert Şurfaspor
Atsiki'ni bize layık gören Alper admini kınıyorum.Dunku Japon herifi alsak ya. Atsiki Ito mu neydi adi. Rotasyonda fena olmaz.
Bana da oldu geçenbugün yaşlı bir birey kategorisine geçtiğimi anladım
moraller bozuk
Dunya halkları birleşip tek bir ülke olmali. Ondan sonra aslarla yedeklere tek mac yaptırıp kazanana dünya kupası verilmeli.bıktım lan milli arasından . 12 ekimde bi daha maç varmış yeter be arkadaş yeter bıktırdınız ya ne parça parça maç yaptırıyorsunuz, bu hafta yaptırsaydınız ya 2 maçı da
Sahaya atacağın birisi olmalıda ; Berkan'ı Emin'i sahaya attın taraftar demediğini koymadı 2 çocuk içinde.Gazeteciler dahada kötü demediklerini koymadılar.Kimi koyarsan koy her türlü laf yiyecekler , ağzıyla kuş tutmadıktan sonra.Bizde herşeyden önce "tahammül gücü" tamiri gerekiyor.İngiltere premier Ligi full genç oynatıyor,yüzlerce hata yapıyor çocuklar ama bizdekinin onda biri çemkirme yok.Berkan ve Emin' in takımdan ayrılmış olması biraz hafife alınıyor sanki?..Orta saha ve stoper için en az bir yerli takviye yapılmak zorunda. 17 yaşındaki bilmem ne Gürpüz filan olmaz; ha diyince sahaya atabileceğin biri olmalı. Takımın en öncelikli yerlisi Apo' nun olmadığı bir maçta, Kaan' a DM yahut sağbekte ihtiyaç olsa avuçladığımızın resmidir...
Hintce küfür ettiğin için raporladim!Clwb Pel Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch taraftari olarak bu karardan hic mutlu degilim