Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan buruk yüreğin varsa bu çocukları rotasyona al direkt

Furkan Koçak
Ogulcan Yançel
Ada Yuzgec
Dağhan Kahraman

4 tane manyak yetenek var herif inat etme

Sol stoper ve orta saha lazımdı. Yabancı sınırı boşken bu iki bölgeye transfer yapmamak tam bir saçmalık. Ligin ilk yarısında sakatlık/ceza vb. durumda hoca sakın ağlamasın. Bu takım her şartta ligde de CL'de de iyi top oynayıp netice almalı. Diğer türlüsü önce hocaya sonra yönetime yazar.

Katılmıyorum hala aynı oynuyor çünkü. Takımın toparladığı nisan sonrası dönemin en kötü oyuncusu da Saraydı.
İlk geldiği zaman ile sakatlandığı zaman aralığında o günden sonradan daha çok oyunun içindeydi. Ceza sahasına daha çok zorluyordu, geride Torreira daha fazla yardımcı oluyordu. Sakatlıktan döndü duran topu kenara koyuyorum Demirbay gibi oldu iyice. Sağlık için spor yapan adama döndü.

İkame stoper, ikame sağ bek, Icardi'nin arkasına genç enerjik santrafor, genç enerjik sol açık hatta bir de genç ortasaha. Yusuf, Ahmed ya da Berkan'dan en ufak beklentim yok tamamen kontenjan doldurmak için oradalar.

Bu arada yedek yok derken hamle oyuncusundan bahsediyorum. Icardi form tuttuğunda yedek oturtabileceğimizi mi sanıyoruz mesela? Hoca bir şekilde çift forvet oynatacak yine, e bunların arkasında hamle oyuncusu kim olacak? Ya da maç sıkıştığınnda Sane yerine Yunus oyuna girip ne değiştirecek? Farklı profil, farklı oyuncu tipi, oyun planını şekillendirebilmek derdim.
Maç sıkıştığında oyunu açacak meziyet Yunus ta var yahu. Yeter ki sağlıklı olsun.
Alt yapıdaki Çağrı Balta yı koysun İcardi ve Osi arkasına. Bu iki adams 35m veriyoruz yıllık

HASTIRLİNE dönemine girdik.

Dünde dediğim gibi takımın hala derinlik problemi var.

Sakatlık ve cezaların ya da formsuzluğun olduğu tabloda çok mevkide oynayan isimlerin başına gelmeyeceğini düşünmek fazla naif.

Sallai (sağ bek, sağ kanat, forvet)
Barış (sağ kanat, forvet, sağ bek)
Yunus (sol kanat, sağ kanat, ofansif orta saha)
Singo (sağ bek, stoper)
Kaan (stoper, sağ bek, defansif orta saha)

Elde 5 tane joker denebilecek isim var. Ama bu isimlerin bir şekilde yokluğunda kriz beklenenden de kötü olur.

Yunus geçen sene 1 ay oynayamadı neredeyse lig gidiyordu önce Osimhen sonra Lemina olmasa o bölümde.

Sol stoper ve orta saha lazımdı. Yabancı sınırı boşken bu iki bölgeye transfer yapmamak tam bir saçmalık. Ligin ilk yarısında sakatlık/ceza vb. durumda hoca sakın ağlamasın. Bu takım her şartta ligde de CL'de de iyi top oynayıp netice almalı. Diğer türlüsü önce hocaya sonra yönetime yazar.
Ilk cezalilar sakatliklar baslayinca okan buruk baslar mac trafiki cok yogun oyuncular yorgun dinlenemiyor diye, sonra burdaki okancilar hoca hakli demeye baslar yönetime sallar.

Biz niye devamlı eksiliyoruz, yok pahasına futbolcularımızı oraya buraya gönderiyoruz, chelsea olalım demiyoruz ama bu kadarı da fazla...

Kör topal dahi olsa bir kişinin daha olması, hiç olmamasından yeğdir. Altyapıyı zaten adamdan saymıyorsun, boşluğun yerini hiçlikle mi dolduracaksın?!

Classic Film Yokohama GIF by Turner Classic Movies

Ya bırak

Metahan yusuf kutucu ve berkanin mi var yani
Genc fetistine son ver, 20 yildir ayni seyleri yaziyorsun 20 yilda 5 oyuncu cikmis veya cikmamistir. Burasi Barcelona degil, oyle kaliteli bir Alt yapimiz da yok kimse kendini kandirmasin.

Galatasaray, Eyüp Aydın’ın sözleşmesini uzatarak 1 yıllığına Samsunspor’a kiraladı.

Kiralama bedeli 100 bin €.

(Burhan Can Terzi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt