- 29 Ocak 2024
- 8.656
- 7.653
- 643
Cuma günü transfer bombeleri patlayacak, vaziyet alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece Yunus değil Sara da sakatlanmıştı. Kerem, Berkan ile idare ediyordukYunus yokken kaleye gidemiyoduk yaw
Ne sallaisi kardeşim
yaw şu periyotta komple bok gibiydik zaten isimlerden bağımsızSadece Yunus değil Sara da sakatlanmıştı. Kerem, Berkan ile idare ediyorduk
iyi bildin kardeşim@Doruk Ata TANRIVERDİ dostum senin kulağın kesiktir. Var mı gelişme yoksa kapattık mı?
Hocayi biraz taniyorsam Singo sagbekte oynar cogunlukla cunku Sanchez ve Abdulkerim tandemini bozacagini sanmiyorum.Yokda soyle düşünüyorum yedek kulübesinden oyuna girip hareket getirebilecek ki ben Onyekuru nun bunu yapabileceğine inanarak söylüyorum.Necati etkisi yapabilecek bir katkı lazım.Onyekuru dan olabilir mi bence olabilirdi.Erikssen olabilirdi ancak yasi ve maliyeti olarak Hagiyi yazdım.Suan beni rahatsız eden yedek ve sağ bek ihtiyacı.Singo bence stoper oynayacak.
Hocayi biraz taniyorsam Singo sagbekte oynar cogunlukla cunku Sanchez ve Abdulkerim tandemini bozacagini sanmiyorum.
2-3 maç kaçırdı Sara, Yunus 2 ay falan ilk 11 oynayamadı sonra da sakat sakat oynadı.Sadece Yunus değil Sara da sakatlanmıştı. Kerem, Berkan ile idare ediyorduk
Sara döndüğüde Yunus gibi sakındı sürekli. Duran top harici oyunda pek olmadı sakatlığından sonra2-3 maç kaçırdı Sara, Yunus 2 ay falan ilk 11 oynayamadı sonra da sakat sakat oynadı.
İkame stoper, ikame sağ bek, Icardi'nin arkasına genç enerjik santrafor, genç enerjik sol açık hatta bir de genç ortasaha. Yusuf, Ahmed ya da Berkan'dan en ufak beklentim yok tamamen kontenjan doldurmak için oradalar.Stoper tarafında eksik olduğumuzu söyledim zaten.
Osinin arkasında İcardi var. Hazırlayacak, kıvama getirecek olan teknik ekip. 10m maaş verdiğin adam varken ya oraya adam almazsın ya da onu gönderir başkasını alırsın.
Kanatlarda Sane, Barış, Yunus direkt 11 oynayabilecek durumda. Bunları dinlendireyim filan dersen Sallai, kutucu filan var. Ortasaha Lemina yerine ikame adam lazım zira olmadığı anda sağlam rakibe karşı sıçma ihtimali oluşur.
Hangi mevkilere ikame lazım sana göre?
Evet.Yarın bitiyor değil mi bu dönem?
Katılmıyorum hala aynı oynuyor çünkü. Takımın toparladığı nisan sonrası dönemin en kötü oyuncusu da Saraydı.Sara döndüğüde Yunus gibi sakındı sürekli. Duran top harici oyunda pek olmadı sakatlığından sonra
Katılmıyorum hala aynı oynuyor çünkü. Takımın toparladığı nisan sonrası dönemin en kötü oyuncusu da Saraydı.