Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gün firsati kovalarken Dourson

1757578968700.webp

Transferin son günü transfer yapmak bir GS geleneğidir. Son gün sözleşmeleri sezon sonu biten Hamza Güreler, Emirhan İlkhan falan alınsa bari. Bilal Nadir, Arthur Avom gibi sözleşmeleri sezon sonu biten oyunculardan biri de olabilir oyuncuları hiç bilmiyorum ama son gün transferi 1 tane de olsa olmalı son gün transfer geleneğimiz devam etsin.

Bize karsi sampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Ziyech hala bostaymis. :poop:

Yokda soyle düşünüyorum yedek kulübesinden oyuna girip hareket getirebilecek ki ben Onyekuru nun bunu yapabileceğine inanarak söylüyorum.Necati etkisi yapabilecek bir katkı lazım.Onyekuru dan olabilir mi bence olabilirdi.Erikssen olabilirdi ancak yasi ve maliyeti olarak Hagiyi yazdım.Suan beni rahatsız eden yedek ve sağ bek ihtiyacı.Singo bence stoper oynayacak.
Hocayi biraz taniyorsam Singo sagbekte oynar cogunlukla cunku Sanchez ve Abdulkerim tandemini bozacagini sanmiyorum.

Stoper tarafında eksik olduğumuzu söyledim zaten.
Osinin arkasında İcardi var. Hazırlayacak, kıvama getirecek olan teknik ekip. 10m maaş verdiğin adam varken ya oraya adam almazsın ya da onu gönderir başkasını alırsın.
Kanatlarda Sane, Barış, Yunus direkt 11 oynayabilecek durumda. Bunları dinlendireyim filan dersen Sallai, kutucu filan var. Ortasaha Lemina yerine ikame adam lazım zira olmadığı anda sağlam rakibe karşı sıçma ihtimali oluşur.
Hangi mevkilere ikame lazım sana göre?
İkame stoper, ikame sağ bek, Icardi'nin arkasına genç enerjik santrafor, genç enerjik sol açık hatta bir de genç ortasaha. Yusuf, Ahmed ya da Berkan'dan en ufak beklentim yok tamamen kontenjan doldurmak için oradalar.

Bu arada yedek yok derken hamle oyuncusundan bahsediyorum. Icardi form tuttuğunda yedek oturtabileceğimizi mi sanıyoruz mesela? Hoca bir şekilde çift forvet oynatacak yine, e bunların arkasında hamle oyuncusu kim olacak? Ya da maç sıkıştığınnda Sane yerine Yunus oyuna girip ne değiştirecek? Farklı profil, farklı oyuncu tipi, oyun planını şekillendirebilmek derdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt