Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.076
- 23.612
- 3.723
Jota baya bildiğin atanamamış Hainoğlu bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane'yi o paraya getiremezdin. Torreira, Sanchez gibi örnekler veriliyor ama o isimlerin talibi yoktu orayı iyi hatırlamak lazım. Sane'nin Arsenal, Bayern talipleri varken onların verdiği paraya nasıl getireceksin? İmkansızı istemek gibi. Erden Timur olsaydı Doue kesin alınmıştı mesela ve dediğin gibi Singo işine hiç gerek kalmayacaktı bu konuda net haklısın. Yine Erden Timur olsaydı kaleci transferinin son güne kalmayacağına da eminim ben yüksek ihtimal yabancı adaylarımızdan biri olurdu.Devam eden hataların sonuçları birazda tabi.
Doue geçen sene 9 Milyon’a alınsa, Jelert alınmayacaktı. Yetersiz olmadığı için Singo için de o maliyete girilmeyebilirdi.
Çok iyi oynaması lazım şu an. Tarihte Sara ile birlikte bana göre riski en yüksek bonservis ücreti oldu bizim adımıza.
Maharet günün sonunda Sane’yi de oraya giderken alacağı paraya getirmek 6-7 de olur. Yine aynı şekilde o da tartışmasız iyi olmalı.
Zira elimizde Bayern’in bile verdiği paraya aldık kozu yok. Barış, Yunus bakıp 9-10 verilen adam benden kötü diyor içinden ve hatta Barış baya baya dışından dedi.
Erden Timur’un en iyi yanı buydu işte.
Abi çok da gol yiyorlar ama ya bakalım bence defans hatları canlarını yakmaya devam edecekLigde defans kötü olsa da hücumla tolere edebileceğini biliyor çünkü.
Üstüne orta saha da alacaklarmış
Sane bayerndeki taktik gibi oynamaya çalışıyor ama biz öyle oynamıyoruz bocalıyor onun üzerinden ''düzgün taktik'' bulunursa iş yapar.Singo ve Uğurcan dua edin beklentileri karşılasın
Öyle böyle sokmadılar bu ikisinde
Sane de şu ana kadar ederinin 3te 1i top oynamıyor
Geçen sene 80 bu sene 130, 2 senede 210 m euro bons harcadık boru değil
Tamam da ortalama bir defansları varAbi çok da gol yiyorlar ama ya bakalım bence defans hatları canlarını yakmaya devam edecek
Torreira’nın da Sanchez’in de talibi vardı, doğru zamanı beklediğin ve risk aldığın için talibi kalmadığında ve bedeli minimuma indiğinde aldın.Sane'yi o paraya getiremezdin. Torreira, Sanchez gibi örnekler veriliyor ama o isimlerin talibi yoktu orayı iyi hatırlamak lazım. Sane'nin Arsenal, Bayern talipleri varken onların verdiği paraya nasıl getireceksin? İmkansızı istemek gibi. Erden Timur olsaydı Doue kesin alınmıştı mesela ve dediğin gibi Singo işine hiç gerek kalmayacaktı bu konuda net haklısın. Yine Erden Timur olsaydı kaleci transferinin son güne kalmayacağına da eminim ben yüksek ihtimal yabancı adaylarımızdan biri olurdu.
Senelik 8.75e geliyo, adam doğuştan fbli olmakta haklı galibaKerem'in yıllık 6-7 milyon euro alacağı doğru herhalde o zaman.
daha geldiği ilk gün dedim sane için Zaha gibi 50-60 metre top sürdürerek oynatırsak o da patlar diye.Şimdilik o da aynı şekilde gidiyor.Daha kaleye 50-60 metrede topla buluşup topla ileriye gitmeye çalışan kanat oyuncusu kalmadı bile neredeyse.Hep 20-25 metrede maximum topla buluşacakları setler çiziyor takımlar.Kenan bile mesela Milli takımda silik biri gibi oynuyor , juve'yi hucumda taşırkenSingo ve Uğurcan dua edin beklentileri karşılasın
Öyle böyle sokmadılar bu ikisinde
Sane de şu ana kadar ederinin 3te 1i top oynamıyor
Geçen sene 80 bu sene 130, 2 senede 210 m euro bons harcadık boru değil
3 kiralama+ 17 zorunlu mu yoksa şartlı zorunlu mu anlamadığım bir satın alma maddesi. Oyuncuyu bilmiyorum açıkcası. Zorunlu satın alma ise
Djalo bok gibi bişeyMert (Ersin)
Taylan (Sazdağı)
Djalo (Udouikhai)
Paulista (Emirhan)
Rıdvan (Jurasek)
Ndidi (Demir)
Orkun (Kayra)
Cerny (Cengiz)
Jota (Rashica)
Rafa (Joao -gidebilir)
Abraham (Toure)
Kadro geniş lig için. Taylan ve Djalo iyi çıkarsa yarışta olurlar.
Evet Sane gelmeden önce de dedim 433 kanadı almamalıyız benzer taktikle oynayacaksak diye.daha geldiği ilk gün dedim sane için Zaha gibi 50-60 metre top sürdürerek oynatırsak o da patlar diye.Şimdilik o da aynı şekilde gidiyor.Daha kaleye 50-60 metrede topla buluşup topla ileriye gitmeye çalışan kanat oyuncusu kalmadı bile neredeyse.Hep 20-25 metrede maximum topla buluşacakları setler çiziyor takımlar.Kenan bile mesela Milli takımda silik biri gibi oynuyor , juve'yi hucumda taşırken