- 20 Haziran 2011
- 61.012
- 69.459
- 4.758
Adana böreğinin su böreğinden farkı nedir Nebil
Konu dışı postlara tepkim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adana böreğinin su böreğinden farkı nedir Nebil
4 yıllığına nasıl 35 milyon oluyor onu da anlamadım, en az 5 milyon maaş alıyordur. 45 milyon ediyordur en azTüm yaz takıma yıldız hediye edeceğim diye dolanıp en son bu şerefsizi getirebildi, o da 4 yıllığı 35 milyon euroya. Bir de bunun şovunu yapıyor.
Bonservisi Fb veriyor. Bu adam sadece Kerem'in, menajerlerinin ve ailesinin alacağı parayı verecekmiş. Yani 35 milyon bonservis hariç Kerem'in alacağı para.4 yıllığına nasıl 35 milyon oluyor onu da anlamadım, en az 5 milyon maaş alıyordur. 45 milyon ediyordur en az
Yuh. Kaç maaş veriyorlar buna. 6-7 milyon vardır o zaman herhaldeBonservisi Fb veriyor. Bu adam sadece Kerem'in, menajerlerinin ve ailesinin alacağı parayı verecekmiş. Yani 35 milyon bonservis hariç Kerem'in alacağı para.
5 net + bonus, ev, eşine kreş, ailesine para verilmiş gibi iddialar vardı.Yuh. Kaç maaş veriyorlar buna. 6-7 milyon vardır o zaman herhalde
Sane'yi dediğin paralara getirmek imkansız zaten Arsenal, Bayern net 6-7 milyon veriyordu oyuncuya aynı paraya TR'ye neden gelsin? Uğurcan konusunda net haklısın. Osimhen'de Al Hilal işi bozuyor. Singo bonservis olarak bilmiyorum ama dediğin paralar imkansızdı galiba 40'dan açılmış kapı çünkü orada asıl maaşta sıkıntı var 2.5 civarı maaşa olmalıydı bence.Bu Hakan Safi gibi yöneticim olacağına vermesin cebinden aklından versin diyeceğim de bizim transferlerin maliyetlerinde de bir akıl göremedim.
75+5’e 1 yıl taksitle Osimhen aldık.
27.5’a Uğurcan’ı
31’e Singo
Senelik 10’a Sane’yi
Olması gereken
Osimhen’i 75’e 3 yıl ödemeli
Uğurcan maks 20 Milyon
Sane senelik 5.5-6
Singo 18+4.5 (kolay bonuslar)
Bir tek İlkay ucuza geldi.
Geçen sene de farklı değil hiç zaten.
Erden Sanchez, Torreira, Zaha ve İcardi’ye verilen maliyetler yüzünden haksızca eleştirilirken 3 yıl hala Yusuf’a 6 mı verilir denilirken hiç gündem de olmuyor burası dışında.
Devam eden hataların sonuçları birazda tabi.Sane'yi dediğin paralara getirmek imkansız zaten Arsenal, Bayern net 6-7 milyon veriyordu oyuncuya aynı paraya TR'ye neden gelsin? Uğurcan konusunda net haklısın. Osimhen'de Al Hilal işi bozuyor. Singo bonservis olarak bilmiyorum ama dediğin paralar imkansızdı galiba 40'dan açılmış kapı çünkü orada asıl maaşta sıkıntı var 2.5 civarı maaşa olmalıydı bence.
Bu bjk neden defansa oyuncu yerine ileriye alıyor sürekli, Cerny, Bilal Toure şimdi Jota vsJota’ya 20 m euro nedir lan
Ligde defans kötü olsa da hücumla tolere edebileceğini biliyor çünkü.Bu bjk neden defansa oyuncu yerine ileriye alıyor sürekli, Cerny, Bilal Toure şimdi Jota vs
Ama Defansları çöp çok