Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana böreğinin su böreğinden farkı nedir Nebil

c3815804-ed4c-43e9-a41d-1e8bd3dc7b71.webp

Konu dışı postlara tepkim

Bu Hakan Safi gibi yöneticim olacağına vermesin cebinden aklından versin diyeceğim de bizim transferlerin maliyetlerinde de bir akıl göremedim.

75+5’e 1 yıl taksitle Osimhen aldık.
27.5’a Uğurcan’ı
31’e Singo
Senelik 10’a Sane’yi

Olması gereken

Osimhen’i 75’e 3 yıl ödemeli
Uğurcan maks 20 Milyon
Sane senelik 5.5-6
Singo 18+4.5 (kolay bonuslar)

Bir tek İlkay ucuza geldi.

Geçen sene de farklı değil hiç zaten.

Erden Sanchez, Torreira, Zaha ve İcardi’ye verilen maliyetler yüzünden haksızca eleştirilirken 3 yıl hala Yusuf’a 6 mı verilir denilirken hiç gündem de olmuyor burası dışında.

Bu Hakan Safi gibi yöneticim olacağına vermesin cebinden aklından versin diyeceğim de bizim transferlerin maliyetlerinde de bir akıl göremedim.

75+5’e 1 yıl taksitle Osimhen aldık.
27.5’a Uğurcan’ı
31’e Singo
Senelik 10’a Sane’yi

Olması gereken

Osimhen’i 75’e 3 yıl ödemeli
Uğurcan maks 20 Milyon
Sane senelik 5.5-6
Singo 18+4.5 (kolay bonuslar)

Bir tek İlkay ucuza geldi.

Geçen sene de farklı değil hiç zaten.

Erden Sanchez, Torreira, Zaha ve İcardi’ye verilen maliyetler yüzünden haksızca eleştirilirken 3 yıl hala Yusuf’a 6 mı verilir denilirken hiç gündem de olmuyor burası dışında.
Sane'yi dediğin paralara getirmek imkansız zaten Arsenal, Bayern net 6-7 milyon veriyordu oyuncuya aynı paraya TR'ye neden gelsin? Uğurcan konusunda net haklısın. Osimhen'de Al Hilal işi bozuyor. Singo bonservis olarak bilmiyorum ama dediğin paralar imkansızdı galiba 40'dan açılmış kapı çünkü orada asıl maaşta sıkıntı var 2.5 civarı maaşa olmalıydı bence.

Şaka bir yana çok rahat 1-2 oyuncu daha alınırdı almalıydık ta

Sane'yi dediğin paralara getirmek imkansız zaten Arsenal, Bayern net 6-7 milyon veriyordu oyuncuya aynı paraya TR'ye neden gelsin? Uğurcan konusunda net haklısın. Osimhen'de Al Hilal işi bozuyor. Singo bonservis olarak bilmiyorum ama dediğin paralar imkansızdı galiba 40'dan açılmış kapı çünkü orada asıl maaşta sıkıntı var 2.5 civarı maaşa olmalıydı bence.
Devam eden hataların sonuçları birazda tabi.

Doue geçen sene 9 Milyon’a alınsa, Jelert alınmayacaktı. Yetersiz olmadığı için Singo için de o maliyete girilmeyebilirdi.

Çok iyi oynaması lazım şu an. Tarihte Sara ile birlikte bana göre riski en yüksek bonservis ücreti oldu bizim adımıza.

Maharet günün sonunda Sane’yi de oraya giderken alacağı paraya getirmek 6-7 de olur. Yine aynı şekilde o da tartışmasız iyi olmalı.

Zira elimizde Bayern’in bile verdiği paraya aldık kozu yok. Barış, Yunus bakıp 9-10 verilen adam benden kötü diyor içinden ve hatta Barış baya baya dışından dedi.

Erden Timur’un en iyi yanı buydu işte.

3 kiralama+ 17 zorunlu mu yoksa şartlı zorunlu mu anlamadığım bir satın alma maddesi. Oyuncuyu bilmiyorum açıkcası. Zorunlu satın alma ise

Bu bjk neden defansa oyuncu yerine ileriye alıyor sürekli, Cerny, Bilal Toure şimdi Jota vs
Ama Defansları çöp çok
Ligde defans kötü olsa da hücumla tolere edebileceğini biliyor çünkü.

Üstüne orta saha da alacaklarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt