- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Hangi haberine inandık ki buna inanalım
HA
Ali Taci
HA
Ali Taci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 taneside yusuf hiç oynatmiyorYazıklar olsun resmen ihanet 3 kontenjan boş bırakmak ne ya tarihte böyle bir şey hatırlamıyorum.
Ne kızması hocam ya ahmet kutucu Tarık çamdala bile ağır basar. Halil ahmetin yanında küçük çaplı messi.Kizanlar olabilir ama Halil Dervisoglu A.kutucu dan daha iyi futbolcu o kalsaydi daha fazla katki verirdi.
Yaz başında Osimhen alınacak ama sadece kaleci alıp transferi kapatacağız diye anket yapılsa ne sonuç çıkardı acaba.
Ahmed’e bir daha değil 4, 1 m. dahi veren olmaz. Ztkda Ahmed oynayacağına altyapı topçusunu şans verilir. Haa, bir teklif olduğunu da sanmıyorum, yoksa gönderirlerdi.Kadro darken ahmetin gönderilmemesi normal sayısal bakımdan. Yoksa kalsada bir sey yapacagini sanmiyorumda. Ztk de oynar iste
Dün Hagi'nin oğlu bugün HalilKizanlar olabilir ama Halil Dervisoglu A.kutucu dan daha iyi futbolcu o kalsaydi daha fazla katki verirdi.
Baris 3. Santrafor?Shakhtar Donetsk, Ahmed Kutucu için Galatasaray'a 4 milyon euro'luk resmi teklif yaptı, Galatasaray kabul etmedi.
Okan Buruk, '3. santrfor olarak Ahmed'e ihtiyacımız var' ifadesini kullandı. (Ali Naci Küçük)
Kizanlar olabilir ama Halil Dervisoglu A.kutucu dan daha iyi futbolcu o kalsaydi daha fazla katki verirdi.
Ali'nin kadroyu sil baştan yapacağı belliydi seçim için. Bir kaç sansasyonel transfer de yapması gerekiyordu Dzeko - Tadic ayrılığı sonrası. Zaten son haftaya kadar aldıkları isimler öyle vay be dedirtecek isimler de değildi. Yusuf'u Araplar'a satmasalar Asensio ve Ederson bile zordu.Kabul çıkardı ama fenerin atakları işi bu noktaya getirdi iyide oluyor. Ali o transferleri yapmasa dursun sadece osimhen ile frankfurt maçına çıkarırdı bizi. Erden timur bu döngüyü başlattı alide devam ettiriyor bence gayet iyi oluyor.
Ali'nin kadroyu sil baştan yapacağı belliydi seçim için. Bir kaç sansasyonel transfer de yapması gerekiyordu Dzeko - Tadic ayrılığı sonrası. Zaten son haftaya kadar aldıkları isimler öyle vay be dedirtecek isimler de değildi. Yusuf'u Araplar'a satmasalar Asensio ve Ederson bile zordu.
Bizi pek tetiklediğini sanmıyorum bunların.
Bana kalırsa yaz başı Osimhen+Sane+İlkay+Singo+Uğurcan? gelecek kabul mü dense anket %80 üstüyle kabul görürdü. Taraftar Osimhen alınsın kalede ben oynarım geyiği bile yapıyordu sezon sonu.
*Çokça yazıldı tabi 1-2 bölgeyi noksan bıraktık. Bissouma riskine girilmeliydi, sol stopere de hoca illa Bardakçı'yı 11 düşünüyorsa yedeğe biri alınabilirdi zaman ve limit varken.
Lan döverim ha son gün 4 milyona ahmedden daha verimli olabilecek u23 bir herif indirirdin. Herif yerlilere tapıyor yav.Shakhtar Donetsk, Ahmed Kutucu için Galatasaray'a 4 milyon euro'luk resmi teklif yaptı, Galatasaray kabul etmedi.
Okan Buruk, '3. santrfor olarak Ahmed'e ihtiyacımız var' ifadesini kullandı. (Ali Naci Küçük)
Ağustos bahsettiğin dönem son videosunda ahmedden daha sağlam ve ağır idman yapıyordu.ben mi yanlış gördüm yoksa bissouma koltuk değneği ile mi yürüyordu en son
tam olarak nasıl bir riske girilmeli