Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.471
- 60.496
- 3.473
Ali koç bile almadığına göre bu adamın durumu sen düşünAğustos bahsettiğin dönem son videosunda ahmedden daha sağlam ve ağır idman yapıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koç bile almadığına göre bu adamın durumu sen düşünAğustos bahsettiğin dönem son videosunda ahmedden daha sağlam ve ağır idman yapıyordu.
Sil acil silSamsunspor, Eyüp Aydın'ı bir yıllığına kiraladı. (Samsun Merkez Medya Grubu)

Senin haberin mi?Sil acil sil![]()
Videonun başıyla sonu epey farklı dönemler. Hazır gelmeyecekti ama videonun sonunda salon çalışmalarına başladığı görülüyor. Belki sakatlığıyla ilgili iletişimde bizimkilere o güveni vermedi ve vazgeçtik, o yüzden bir şey demiyorum ama riske değerdi bence.ben mi yanlış gördüm yoksa bissouma koltuk değneği ile mi yürüyordu en son
tam olarak nasıl bir riske girilmeli
Senin haberin mi?
yok yav sallama haber ajansı onlar. Yok be biz vazgeçtik diye vazgeçmiştir onun beyin ters tarafa akıyor.Ali koç bile almadığına göre bu adamın durumu sen düşün
12 galibaKaç yabancıları oldu şimdi
Valla Hagi nin oglunu Rangers in bizle oynadigi zamanlarda begeniyordum sakatlik felan dususe gecirdi yas olarak denenebilir dedim.Yedek kulubesi beni rahatsiz ediyor Alper beyDün Hagi'nin oğlu bugün Halil
Birşeyler mi deniyoruz Emre bey?
Yoksa bizimki laf olsun diye mi bunlar?![]()
ANK oturma organından uydurmuştur. Bu herif transfer sezonu boyunca malum 40 tane hikaye uydurdu. Tam yasaklı olması gerekirdi bence.Kutucuyu gondertmeyen okan beyi kınıyorum.
@Alper Altun Şuna bak harbiden doğruymuş bu. Vay arkadaş geçen sene gelseydi sallaiyi icardi yerine oynatıyorduk bu madeye göre. Abi ne olur ne olmaz eksik yabancı mı bırakılır al bak biri sakatlansa yerine koyacak bir oyuncu bile yok.UEFA’nın resmi sitesinde yayımlanan açıklamada, “2025/26 erkek kulüp müsabakaları yönetmeliğinde lig aşamasının 6. maç gününe kadar uzun süreli sakatlık veya hastalık nedeniyle en fazla 1 oyuncunun geçici olarak değiştirilmesine izin verildi.” ifadeleri kullanıldı.
Kararın, takımların kadro darlığı sebebiyle haksız rekabete uğramasını engellemek ve oyuncuların aşırı yüklenmesini önlemek amacıyla alındığı belirtildi.
Böyle bir şey var mı ya.
Bir genç alınmalıydı zaten ama hoca istemedi.@Alper Altun Şuna bak harbiden doğruymuş bu. Vay arkadaş geçen sene gelseydi sallaiyi icardi yerine oynatıyorduk bu madeye göre. Abi ne olur ne olmaz eksik yabancı mı bırakılır al bak biri sakatlansa yerine koyacak bir oyuncu bile yok.
Eyüp de ne kanırttı ya. Gitmek bilmiyor. Gitse de şu 5 boşa çıksa artık.Samsunspor, Eyüp Aydın'ı bir yıllığına kiraladı. (Samsun Merkez Medya Grubu)
Okan kendine guvenemediginden dolayı transfer yaptirmamistir. Eminim ki şu anda ilkay geldi ben kimi yedek bırakıcam diye kara kara düşünüyodur