Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben mi yanlış gördüm yoksa bissouma koltuk değneği ile mi yürüyordu en son

tam olarak nasıl bir riske girilmeli
Videonun başıyla sonu epey farklı dönemler. Hazır gelmeyecekti ama videonun sonunda salon çalışmalarına başladığı görülüyor. Belki sakatlığıyla ilgili iletişimde bizimkilere o güveni vermedi ve vazgeçtik, o yüzden bir şey demiyorum ama riske değerdi bence.

Okan kendine guvenemediginden dolayı transfer yaptirmamistir. Eminim ki şu anda ilkay geldi ben kimi yedek bırakıcam diye kara kara düşünüyodur

UEFA’nın resmi sitesinde yayımlanan açıklamada, “2025/26 erkek kulüp müsabakaları yönetmeliğinde lig aşamasının 6. maç gününe kadar uzun süreli sakatlık veya hastalık nedeniyle en fazla 1 oyuncunun geçici olarak değiştirilmesine izin verildi.” ifadeleri kullanıldı.

Kararın, takımların kadro darlığı sebebiyle haksız rekabete uğramasını engellemek ve oyuncuların aşırı yüklenmesini önlemek amacıyla alındığı belirtildi.

Böyle bir şey var mı ya.

2 senedir hocasız oynayan başakşehir bu sene de 5 kaleci 5 forvetle oynamaya karar vermiş.Bizim ligde ne kadar çok mal kulüp var cidden aklım almıyor ya.

Dün Hagi'nin oğlu bugün Halil

Birşeyler mi deniyoruz Emre bey?

Yoksa bizimki laf olsun diye mi bunlar? :)
Valla Hagi nin oglunu Rangers in bizle oynadigi zamanlarda begeniyordum sakatlik felan dususe gecirdi yas olarak denenebilir dedim.Yedek kulubesi beni rahatsiz ediyor Alper bey 😁

UEFA’nın resmi sitesinde yayımlanan açıklamada, “2025/26 erkek kulüp müsabakaları yönetmeliğinde lig aşamasının 6. maç gününe kadar uzun süreli sakatlık veya hastalık nedeniyle en fazla 1 oyuncunun geçici olarak değiştirilmesine izin verildi.” ifadeleri kullanıldı.

Kararın, takımların kadro darlığı sebebiyle haksız rekabete uğramasını engellemek ve oyuncuların aşırı yüklenmesini önlemek amacıyla alındığı belirtildi.

Böyle bir şey var mı ya.
@Alper Altun Şuna bak harbiden doğruymuş bu. Vay arkadaş geçen sene gelseydi sallaiyi icardi yerine oynatıyorduk bu madeye göre. Abi ne olur ne olmaz eksik yabancı mı bırakılır al bak biri sakatlansa yerine koyacak bir oyuncu bile yok.

@Alper Altun Şuna bak harbiden doğruymuş bu. Vay arkadaş geçen sene gelseydi sallaiyi icardi yerine oynatıyorduk bu madeye göre. Abi ne olur ne olmaz eksik yabancı mı bırakılır al bak biri sakatlansa yerine koyacak bir oyuncu bile yok.
Bir genç alınmalıydı zaten ama hoca istemedi.

Burada sportif direktörün önemi ortaya çıkıyor. Kadro planlamasını hocaya bırakmamak gerek komple.

1000134291.webp

Okan kendine guvenemediginden dolayı transfer yaptirmamistir. Eminim ki şu anda ilkay geldi ben kimi yedek bırakıcam diye kara kara düşünüyodur

icardi batshuayi filan varken osimheni hemen alın diyen sonra icardi sakatlanınca pat diye morata aldıran adama dair önü sonu düşünülmemiş ezber ifadeler gibi durmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt