- 1 Ağustos 2009
- 47.197
- 49.523
- 4.878
Silas diye bir kulüpte Hacken Andersen adlı topçu var
İzlemeyin
İzlemeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her like bir tel çıkarsın, maliyetten biraz düşer belki Nedimim sırma saçlımSaç ekimim bitti eve geldim bi geçmiş olsun alırım
her like bi geçmiş olsun
Önce ben koydum aslanim. Benden sonrakilere sor

Sanmam yav, herif kaç tane takımı reddetti Atletik Balboğaya dönebilmek için. Üç ay daha bekler yine oraya gider bence.tjk laporte zorluyormuş bizimkiler de uyusun pocikerim sentarcı 60 maç aynı performansla oynayacak herhalde tüm sezon
O mümkün değilmiş ya hata olmuş bir kere.Bence ocak'a kadar da olsa alınabilirdi , ben de öyle düşünüyorum ama oynamak ister yine ocak'a kadar da olsaSanmam yav, herif kaç tane takımı reddetti Atletik Balboğaya dönebilmek için. Üç ay daha bekler yine oraya gider bence.
Ayrıca Bilboa transferi için fifanın kararını bekliyorlarmış galiba.
Fifa reddettiSanmam yav, herif kaç tane takımı reddetti Atletik Balboğaya dönebilmek için. Üç ay daha bekler yine oraya gider bence.
Ayrıca Bilboa transferi için fifanın kararını bekliyorlarmış galiba.
Haberim yoktu.Fifa reddetti
BilmiyorumHarvey Barnes iyi topçu mu kiralanabilir mi @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun
Bjkye gidiyor mu?laporte için 13 milyon yııllık maaş veriyomuş bjk vay be
Laport Bjk diyorlar ya abi sinir olurumEvet sanırım fenerin tedesco’yu getireceğini ilk benden duydunuz.
Herkes Terzic ve İso diyordu
Bilbao’ya cüzi bedele gidecekti, Tjkden çok para ister.Laport Bjk diyorlar ya abi sinir olurum
Beşiktaş, Laporte transferi için Al Nassr ile ciddi bir mesafe kaydetti.Laporte’den cevap bekliyor. Ona da çok ciddi bir teklif yaptı.(Ertan Süzgün)Bjkye gidiyor mu?