- 10 Nisan 2013
- 59.054
- 42.568
- 3.943
Bizim transfer yapamamız birazda Okan hocanın herkesi oynatmak isteme çabasından. Kimi oynatsa diğeri küsecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol stoper gelse önce Yunus sonra Abdülkerim küsecekBizim transfer yapamamız birazda Okan hocanın herkesi oynatmak isteme çabasından. Kimi oynatsa diğeri küsecek
Gerektiğinde altyapıdan adam atsın o zaman.Bizim transfer yapamamız birazda Okan hocanın herkesi oynatmak isteme çabasından. Kimi oynatsa diğeri küsecek
O kusecek bu kusecek diye transfer yapmamak komik. Liverpol da Arsenal de böyle küsmeler oluyor muSol stoper gelse önce Yunus sonra Abdülkerim küsecek
Abdülkerim oynayabildigi sürece hoca baskasini koymaz ilk 11'e. Olurda sakatlanirsa jokerimiz Kaan var. O risklere girmez bence. Arda kupa da daha cok oynar.Hocam Arda Ünyay yavaş yavaş 11e, sol stopere haydi gözünü seveyim..
buyur heisBarış özbeğin ankaragücü maçındaki matrix müzikli highlight klibi duruyo mu acaba bi yerde
buyur heis
no look pass kısmı zirvedir
Sosyal medya hesabından özür postu atsın barış gibi banını açtıralımEmre Zeytinliyi özledim. Onsuz bu sezon nasil gececek?! Mac basliklari yetim kaldi
Yarisinida karı bölümlerinde gecirdinAz önce foruma kaydoluşumun 16. yılını girdigimi farkettim. Hayatimin yarısı burada geçmiş![]()
Eskiden resim de atardim ama Google'a adimi yazinca karı resimleri cikiyorduYarisinida karı bölümlerinde gecirdin
Yalnız herifin son hali berkandan falan daha iyi duruyorHayır hoca istemedi araştırmanı öneririm
Oyuncuya ve totnıma para verildi değnekle gezmesi için
Gece gündüz bisoouma istiyordun. Okan hocamı eleştiriyordun. Özür dileBissouma hala koltuk değneği kullaniyorsa 2 ayda da dönmez bu yav