Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın fiziğinde de kondisyonunda da hiçbir problem yok 3 senedir sakatlık da çok az oluyor

saçma sapan olmayan yerlerden sorun çıkarmağa çalışmayı bırakalım

ayrıca bu kadar azmanın olduğu takımda ilkayın 1. olabilme ihtimali var mı ya

takımın fiziğinde de kondisyonunda da hiçbir problem yok 3 senedir sakatlık da çok az oluyor

İddialıyım Barış Alper ve Osimhen'i ManCity 'de fizik/kondisyon testine soksak orda da 1. çıkabilir

okan hocaya has bir durum değil ama ben trde hiçbir takımın özellikle türk hocaların takımlarının avrupalı muadilleri kadar tempolu antrenman yaptığını düşünmüyorum

okan hocaya has bir durum değil ama ben trde hiçbir takımın özellikle türk hocaların takımlarının avrupalı muadilleri kadar tempolu antrenman yaptığını düşünmüyorum

Yapilmiyor zaten. Yurtdisina giden her Türk oyuncu ayni seyi söylüyor, istisnasiz.

yok orası öyle ama o dengeyi iyi kuruyorlar demek ki sakatlık falan hiç yaşamıyoruz neredeyse

avrupadaki başarısızlığın sebebi de fizik kondisyon vs değil direkt hocanın mentalitesi

Aksini iddia edebilen var mı? Niye böyle diye sormak lazım. Bayern maçlarında 70 dakikada pilimiz bitti mesela.

bayern maçı 11ine bak

sol bekte kazım yerine eren-jakobs
orta sahada kaan yerine lemina-sara

zaha tete eşşekleri yerine barış yunus sane
kerem yerine ilkay falan var

1-2 transfer daha olsa iyiydi de yine de halimize şükür demekte faide görüyorum

1757513544907.webp

acayip şuursuz bir baskıyla oynadık o yüzden

diğer bayern maçında 1 tık daha dengeliydik o maçın sonunu getirebildik mesela rahatça
Orası öyle de, genel olarak fizik kondisyon konusunda Avrupa'da diş geçiremedik şu ana kadar. O oyuncu grubu ile o kadar olurdu da denebilir, o durumda da asıl test bu yıl olacak. Hocanın bahanesi de kalmadı, kadrom çok yeterli diyor, görelim o zaman.

Aksini iddia edebilen var mı? Niye böyle diye sormak lazım. Bayern maçlarında 70 dakikada pilimiz bitti mesela.

dediğim gibi bu okan hocaya son 3-5 seneye has değil muhtemelen

hatırlayanlar bilir bizim oyuncular feldkampı sevmemişti fenerliler perreira çok antrenman yaptırıyor diye gıcıklardı

bayern maçı 11ine bak

sol bekte kazım yerine eren-jakobs
orta sahada kaan yerine lemina-sara

zaha tete eşşekleri yerine barış yunus sane
kerem yerine ilkay falan var

1-2 transfer daha olsa iyiydi de halimize şükür diyek

Ekli dosyayı görüntüle 302675
Bu ne ulen gazete küpürü mü bu

Kazımcan ilk golde boş yere kayarak bizi bitirmişti 😡

Bu kez zayıf halka Abdülkerim, diğer pozisyonlarda bu 11'den kağıt üzerinde iyiyiz

Terim'i getiren olmaz bu saatten sonra zaten bu TFF hayatta getirmez
Valla nasil basket Hidayete verilmis ise, futbol Fatih hocaya verilmeli direkt tepe isim olarak.

(Hidayet bir sey becerdiginden degil, spor branşının icinden basarili karakter olarak ornekledim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt