Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.102
- 36.620
- 2.773
Göreceğiz artık orasını.
bugüne kadar bu balon kadroyla iyi geldi bundan sonra da götürür umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göreceğiz artık orasını.
hangi test?Fizik testinde 34 yaşındaki İlkay birinci çıkıyorsa o teknik ekibin orada durmasının bir manası yok.
İddialıyım Barış Alper ve Osimhen'i ManCity 'de fizik/kondisyon testine soksak orda da 1. çıkabilirtakımın fiziğinde de kondisyonunda da hiçbir problem yok 3 senedir sakatlık da çok az oluyor
saçma sapan olmayan yerlerden sorun çıkarmağa çalışmayı bırakalım
ayrıca bu kadar azmanın olduğu takımda ilkayın 1. olabilme ihtimali var mı ya
takımın fiziğinde de kondisyonunda da hiçbir problem yok 3 senedir sakatlık da çok az oluyor
saçma sapan olmayan yerlerden sorun çıkarmağa çalışmayı bırakalım
ayrıca bu kadar azmanın olduğu takımda ilkayın 1. olabilme ihtimali var mı ya
okan hocaya has bir durum değil ama ben trde hiçbir takımın özellikle türk hocaların takımlarının avrupalı muadilleri kadar tempolu antrenman yaptığını düşünmüyorum
yok orası öyle ama o dengeyi iyi kuruyorlar demek ki sakatlık falan hiç yaşamıyoruz neredeyseokan hocaya has bir durum değil ama ben trde hiçbir takımın özellikle türk hocaların takımlarının avrupalı muadilleri kadar tempolu antrenman yaptığını düşünmüyorum
Aksini iddia edebilen var mı? Niye böyle diye sormak lazım. Bayern maçlarında 70 dakikada pilimiz bitti mesela.okan hocaya has bir durum değil ama ben trde hiçbir takımın özellikle türk hocaların takımlarının avrupalı muadilleri kadar tempolu antrenman yaptığını düşünmüyorum
acayip şuursuz bir baskıyla oynadık o yüzdenAksini iddia edebilen var mı? Niye böyle diye sormak lazım. Bayern maçlarında 70 dakikada pilimiz bitti mesela.
Orası öyle de, genel olarak fizik kondisyon konusunda Avrupa'da diş geçiremedik şu ana kadar. O oyuncu grubu ile o kadar olurdu da denebilir, o durumda da asıl test bu yıl olacak. Hocanın bahanesi de kalmadı, kadrom çok yeterli diyor, görelim o zaman.acayip şuursuz bir baskıyla oynadık o yüzden
diğer bayern maçında 1 tık daha dengeliydik o maçın sonunu getirebildik mesela rahatça
Aksini iddia edebilen var mı? Niye böyle diye sormak lazım. Bayern maçlarında 70 dakikada pilimiz bitti mesela.
Bu ne ulen gazete küpürü mü bubayern maçı 11ine bak
sol bekte kazım yerine eren-jakobs
orta sahada kaan yerine lemina-sara
zaha tete eşşekleri yerine barış yunus sane
kerem yerine ilkay falan var
1-2 transfer daha olsa iyiydi de halimize şükür diyek
Ekli dosyayı görüntüle 302675
Valla nasil basket Hidayete verilmis ise, futbol Fatih hocaya verilmeli direkt tepe isim olarak.Terim'i getiren olmaz bu saatten sonra zaten bu TFF hayatta getirmez
ya kovun şunu gitsin