Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makatımızı delip geçecekler deliippppppp
mkat.webp

:)) Eyüp konusu tamamen ironidir. Kira parasının düşüklüğünden dem vurup eleştiri yapılması garibime gitti. Bu profildeki oyuncuların kiralanmasının amacı para kazanmak olmadığı için çoğu zaman kira ücreti olmaz bile.. Bayren'den 250K € ücrete aldığın ve nerdeyse hiç oynatmadığın adamı 1M bedelle satsan başarıdır bence :)

Hocam ardaya kupa maclari disinda 300dk verirse sirtimda taşıyacak durumdayım.

Yav hoca transfer istemiyor olabilir de bu transfer yapılmasın demek değil, yönetimin işine geliyordur transfer yapmamak. Kontenjan illa doldurulsun gibi derdim hiç olmadı ama normalde kontenjan olmadığından yap(a)madığımız scout denemelerini yapabilirdik mesela. 9 milyonluk Jelert değil 1 milyonluk Boey, Barış hamlelerinden bahsediyorum.

Eyüp konusuna çok ama çok sevindim o çocuk çok yetenekli

Eyüp 1 sene çalışıp top oynasın değeri 10 m euro olur, bazı şeyler çok büyütülüyor.

Kirala Portekiz, Belçika vs ligine işte 500 bin euro da para ver oynatmak zorundasın de, sene sonu 5 m euro teklif aldırır o ligler

Ya alt yapıdaki çocukları o kadar gereksiz gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Bu çocuklar A takımla idmana çıktığında zaten ne vaad ediyor anlaşılır direkt maça çıkmasına gerek yok.

Şimdi yemek yiyorum o yüzden kabaca anlatayım, isim vermeden şöyle söyleyeyim ismi cismi bilenen bi alt yapı oyuncusuyla aynı halı saha maçında oynadık ve herif tabii ki 1'e 1'de başta beni geçiyor ediyor çalımlıyor vs. 3-4 dakika sonra herifin oynamasına alışınca o çalımları yememeye başladım, ardından başladık omuz omuza mücadeleye. Benden omzu her yediğinde çuval gibi yere devrildi, başladı yok faul bilmem ne. Tamam futbolcu değilim ama yıllardır halterle uğraşıyorum belli bi gücüm var ve bu herif her ikili mücadelede sinek gibi yapıştı yere.

Şöyle ki benim gibi prof sporcu olmayan biriyle bile her ikili mücadelede yere yapışıyorsa A takımda bunu top yapıp sektirirler.

Çoğu alt yapı oyuncusu için de geçerli.

Eyüpün suratından ben iyi topçu olmam bakışını çok rahat görüyorsunuz. Muhabbetinin bile yapılmasına gerek yok.

Samsun'un Fb'ye takacağı çelme ile ödeşmiş oluruz.

Bu eleman hem santrafor hem sol kanat forvet tarzı oynayabiliyordu diye biliyorum.
Gelsin roteyşın anlamında faydası olur.

Belli bi seviyede olan her yerli oyuncudan fayda alırsın. İyi yerli buldun mu alacaksın. Ligin Bayern'i olmanın öncelikli yolu buradan geçiyor.

Bu arada fotoya bakarak söylüyorum Apokerim biraz kilo vermiş geçen seneye göre daha ince gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt