Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali koç bile tedesco denen hocalıkla alakası olmayan şaklabanı getirmesine rağmen hala daha vasıfsız hocaya 8 numara bakıyoruz demiş bugün.Bizde merkezden birine bir şey olsa koşamayan Sara'ya mahkum kalacağız 2 kişi gitse orta saha çöküyor , üstüne hala daha net birine ihtiyac varken transferi kapadı beyzadeler sırf hoca 60 maç aynı kadro oynamak istiyor , panik atak geçiriyor diye takım eksik kaldı

Bu saaten sonra stoper filan gelmez.
Mümkün olduğunca Arda'ya süre vermeliyiz.
Maçlar 3 - 0 olduğunda kesin girmeli veya 1 - 0'i filan korumaya çalışırken son 10 dakika civarı

Halen dar kadro işinin kabul edilmemesi ve transfer beklenmesi feci güldürüyor :asd:

Bu günün mesajını atmayı unutmuşum. Galatasaray A futbol takımının hala sırt sponsoru yok. Sebep olanlara yazıklar olsun, istifa.

Neyse ki forumda kulübün çok içinde olanlar var da haber sıkıntısı çekmiyoruz. Akanji'nin ve Lookman'ın gelmek için can attığını ama bu transferlerin son anda Okan Buruk tarafından engellendiğini Türkiye ve Dünya spor kamuoyunda ilk ve tek forum kullanıcıları öğrenebiliyor. Müthiş gerçekten

Yerli yorumlarına bir noktada katılmıyorum. GS'nin başarısı her dönem kaliteli yerlilerden geçmiştir. Sırf yerli diye alınan yerliler konumuz değil tabii. Transfer sürecini tasvip etmesek de Uğurcan lokalde, İlkay globalde en iyi yerli seçeneklerdendi örneğin. Sezon içinde Hakan Çalhanoğlu ihtimali doğarsa yine gidip almalısın bu sebepten.

Yerli yorumlarına bir noktada katılmıyorum. GS'nin başarısı her dönem kaliteli yerlilerden geçmiştir. Sırf yerli diye alınan yerliler konumuz değil tabii. Transfer sürecini tasvip etmesek de Uğurcan lokalde, İlkay globalde en iyi yerli seçeneklerdendi örneğin. Sezon içinde Hakan Çalhanoğlu ihtimali doğarsa yine gidip almalısın bu sebepten.
hakan 2-3 yabancıya bedel olduğu için o gelseydi eğer benim için sınır doldurma konusu kapanırdı

1757597827122.webp

ligde başarılı , avrupada felaket ötesi başarısız.Hiçbir zaman bir Fatih Terim de olamayacak.Apo'yu kesmesi gerektiğini %99 bildiği için sol stoper alamıyor adam.Pocikerim tayfa tepesine çöker diye 65 maç aynı adamla oynamak zorundayız , iyi olur kötü olur falan keyfi bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt