Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray başarısız zaten, başarılı olmasını istiyorum. Halısaha ligi umrumda bile değil.

Anayurdunda başarıya ulaşmadan Avrupa'da başarıya ulaşamazsın.

Aynı zamanda aynı mantıkta Galatasaray 20 senedir başarısız o halde.

Demek ki başarı kıstasın yanlışmış

Anayurdunda başarıya ulaşmadan Avrupa'da başarıya ulaşamazsın.

Aynı zamanda aynı mantıkta Galatasaray 20 senedir başarısız o halde.

Demek ki başarı kıstasın yanlışmış
Sanırım galatasaray'ı 5 6 yıldır takip ediyorsun dostum, 2013 çeyrek finali var bu takımın. Evet o dönemden beri başarısız bu takım lamı cimi yok. Benim başarı kıstasım 300 milyonluk kadro ile sahaya çıktığın halısaha ligi falan değil. Bu evrende gerçekleşen her şey sahte prag ve young boys sana bunu gösterdi bir geçerliliği yok burada olanların yani. Burada kendini kandırıp her hafta sonu seviniyorsun işte öyle bir simülasyon bu lig.

Rakibinin çıldırmış halde her tuşa bastığı ortamda her sene ligi kazanmak düşünülenden daha büyük iş. Sen 100 harcıyorsun da rakibin 20 harcıyor sanki.
Ligi kazanmak her sene cok ama cok onemli. Insanlar 3 sene ust uste kazandik diye kucuk goruyor ama direk CL'ye katildigimiz her durumda ligde sampiyonluk Avrupada basarinin cok onunde (CL ya da EL kazanilmadikca).

Sanırım galatasaray'ı 5 6 yıldır takip ediyorsun dostum, 2013 çeyrek finali var bu takımın. Evet o dönemden beri başarısız bu takım lamı cimi yok. Benim başarı kıstasım 300 milyonluk kadro ile sahaya çıktığın halısaha ligi falan değil. Bu evrende gerçekleşen her şey sahte prag ve young boys sana bunu gösterdi bir geçerliliği yok burada olanların yani. Burada kendini kandırıp her hafta sonu seviniyorsun işte öyle bir simülasyon bu lig.

1 senelik şey başarı değil gözümde. Başarı dediğin şey istikrardır. Inter ŞL'yi kazanamadı ancak son 3 senenin en başarılı Avrupa takımıdır adamlar üst üste 2 defa ŞL finaline çıktılar.

Galatasaray 96-2002 arası UEFA'yı kazanmasıyla başarılı olmadı. Başarıyı "taçlandırdı". Zira hem lige ambargo koydu, FT'nin son 2 senesinde Avrupa'da çatır çatır oynadı, Lucescu'lu 2 sezonda da ŞL'de hayvani performans sergiledi. bu 6 yıllık sürecin 4 senesinde Avrupa'da korkulan bi takım oldu.

2013 çeyrek final evet hoş ama geriye dönüp bakınca hiçbir şey ifade etmeyen bir şey.

Rakibinin çıldırmış halde her tuşa bastığı ortamda her sene ligi kazanmak düşünülenden daha büyük iş. Sen 100 harcıyorsun da rakibin 20 harcıyor sanki.

Ezeli rakibine yıllardır bayrak astırmıyorsun. Şampiyonluğun ne demek olduğunu unutturmuşsun. Maddi ve manevi olarak yıpratmışsın üstelik. Başarısızlıktan söz edenler varsa her köşe başında, sokaklarda, caddelerde FB bayrakları görmeye özlem duyuyorlar galiba.

Bazi r'daslarimizin Iso'nun bileginin hakkiyla 99 puan topladigini dusunmesi, fb medyasinin algisinin ise yaradigini gosteriyor.
Ne cabuk unuttunuz VAR tarafindan hissedilen penaltilari; son dakikada ICK'nin ceza sahasi disinda adamin bilegine vurup fener lehine penalti almasini; haftalardir 4'lu oynamasina ragmen fenere 3'lu oynayan ve faul bile yapmayan rakipleri; sahamizi maganda gibi basip adam doven zengin p*cinin onunde TFF'nin secde etmesini..
N.S.A. o sene 80-85 puan arasinda olmalari gerekiyordu. Biz de bitime 5-6 hafta kala sampiyonlugu ilan edecektik. Ittire kaktira yarista tuttular, sondan onceki hafta bizimkiler simarinca da fark 3'e dustu. Geciniz efendim.
60 kusur senelik lig tarihinde 3 sene ustuste sampiyon olan cok az hoca ve takim var. Mesela cok ovdugunuz fener'in boyle bir basarisi yok. Degerlerimize sahip cikalim.

1 senelik şey başarı değil gözümde. Başarı dediğin şey istikrardır. Inter ŞL'yi kazanamadı ancak son 3 senenin en başarılı Avrupa takımıdır adamlar üst üste 2 defa ŞL finaline çıktılar örneğin.

Galatasaray 96-2002 arası UEFA'yı kazanmasıyla başarılı olmadı. Başarıyı "taçlandırdı". Zira hem lige ambargo koydu, hem özellikle son 2 senesinde Avrupa'da çatır çatır oynadı, üstüne Lucescu'lu 2 sezonda da ŞL'de hayvani performans sergiledi.

2013 çeyrek final evet hoş ama geriye dönüp bakınca hiçbir şey ifade etmeyen bir şey.
En azından bir somutluğu var yani yaşanmış bir şey yaşanmamış olasılığı olabiliritesinden dolayı övemem, olsun sonra geçerli kılarız şuan hiç öyle bir istikrar ya da güzel bir gidişat yok yani bu halısaha liginin yarattığı sahte bir algı başka bir şey değil. Ha bu sene işler değişir o zaman başarılı derim şuan başarılı falan değiliz apoyla falanda olmayacak bu iş apo oynadığı sürece biz ilk 24 bile yapamayacağız bu mesajı buraya bırakıyorum, gerçi forumda 3 5 kişi her sene aynı şeyi savunuyoruz bir şey değişmiyor ama kalsın burada alıntılarız yine. Abdulkerim barcelona ve real madrid ilk 11'inde olsun as kadroları aynı kalsın onlarda ilk 24 yapamaz olmayacak yani yaşanmayacak bu.

biz onlarla rakip değiliz ki zaten , onlar sadece şampiyonluk adayı o kadar yani.Üstüne rakibin yaptığı mallıklar da had safhada.Ya hoca getirip , kadro boş bırakıyorlar yada tam tersi sürekli.Aykut yada İsmail gelse mesela bu sene de farklı olurdu ama gidip sağ olsunlar yine en boktan tercihi yapıp Tedesco gibi rezil birini getirdiler.100m harcasalar da hep bir şeyi eksik bırakıyorlar yani , bizim hedefimiz de Avrupa ona göre bir şey istiyor herkes zaten.Son 5 senenin zaten en rahat adamını getirdiler , Hikmet Karaman getirsen şampiyon olma ihtimali bizim kadroyla zaten yine Tedesco'nun iki katı falandır.O sebeple ligde rakip kadro kursa da olanı bok edecek bir adam getirmişken herkes avrupada başarılı olalım diye eksiksiz olsun istiyor

Apo yerine uygun maliyete Laporte geldi diyelim başarı garanti mi abi. Tutturdunuz bir apo gidiyorsunuz haftalardır. Onu değisince %100 gelecek bir şey var gibi. Onunla gelmemesi nasıl garanti yada başka bir soru? Futbol böyle bir oyun değil yav. Apoyu veya başka birini kalkan olarak kullanmaktansa Hocaya güvenmiyorum, beğenmiyorum onu deyin bitsin gitsin. Kulağı tersten tutmaya çalısıp duruyonuz sanki okan hocaya laf atmak yasakmış gibi.

Vallahi delirmemek elde değil bu kadar dar rotasyon ve eksik kadro ile hem cl hem lige başlıyoruz allah yardımcımız olsun çünkü yönetim ve teknik ekip çok yardımcı olmadılar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligi kazanmak her sene cok ama cok onemli. Insanlar 3 sene ust uste kazandik diye kucuk goruyor ama direk CL'ye katildigimiz her durumda ligde sampiyonluk Avrupada basarinin cok onunde (CL ya da EL kazanilmadikca).
CL'de çeyrek final ve ötesi büyük iş, onu ayrı tutuyorum. Ama şu ortamda kazanılan şampiyonlukları küçümsemek komik. 3 sene üst üste şampiyon olmamız böyle bir kadroya sahip olmamızın en büyük sebebi. Ligde 13. olduğumuz sezonun ardından Erden Timur gibi bir şans denk gelmese Torreira, Mertens, Icardi'leri getirebiliyor muyduk acaba? Şimdi Haziran'da Sane, Temmuz'da Osimhen getiriyorsun.

Bazi r'daslarimizin Iso'nun bileginin hakkiyla 99 puan topladigini dusunmesi, fb medyasinin algisinin ise yaradigini gosteriyor.
Ne cabuk unuttunuz VAR tarafindan hissedilen penaltilari; son dakikada ICK'nin ceza sahasi disinda adamin bilegine vurup fener lehine penalti almasini; haftalardir 4'lu oynamasina ragmen fenere 3'lu oynayan ve faul bile yapmayan rakipleri; sahamizi maganda gibi basip adam doven zengin p*cinin onunde TFF'nin secde etmesini..
N.S.A. o sene 80-85 puan arasinda olmalari gerekiyordu. Biz de bitime 5-6 hafta kala sampiyonlugu ilan edecektik. Ittire kaktira yarista tuttular, sondan onceki hafta bizimkiler simarinca da fark 3'e dustu. Geciniz efendim.
60 kusur senelik lig tarihinde 3 sene ustuste sampiyon olan cok az hoca ve takim var. Mesela cok ovdugunuz fener'in boyle bir basarisi yok. Degerlerimize sahip cikalim.
OB nefreti yüzünden utanmasalar 3 yıldır şampiyonluğu çalıyor GS diyecekler, ramak kaldı buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt