Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azindan Arda'nin CL maclari donusunde ligde daha cok kullanilmasini arzuluyorum, cocuk bu firsati iyi degerlendirirse neredeyse belese aldigin bir oyuncuyu kazanip piyasa degeri 20M€+ gorebilir.

Bu sekilde para kazanmaya bakacaksin.

En az iki genc yabanci almadimiz icin pisman olacagiz. Kiralik zorunlu olmayan satin alma ile denemelik bir iki güney Amerikali gelmeliydi.

Kazımcan Karataş, Siraçhan Nas, Jankat Yılmaz ve Eyüp Aydın'ın gitme durumları var gibi gözüküyor. Bugün tek eğlencemiz bu olacak muhtemelen.

12. Cuma geldi...

Akira Kurosawa Samurai GIF by Turner Classic Movies

Bu arada bjknin aldigi topcuda zorunlu opsiyon felan yok sarta bagli zorunlu opsiyonu var.. simdilik sadece kiralamislar 3 milyona. Mantikli is yapmislar eger tutmazsa oynatmazlar opsiyonda devreye girmez.
O işin kılıfı.
26 yaşındaki bir herifi her türlü satabilecekken piyasası olmayan bir kulübe ve ülkeye 3 milyon kazanmak için niye göndersinler birde bu adamlar harıl harıl adam ararken.

O işin kılıfı.
26 yaşındaki bir herifi her türlü satabilecekken piyasası olmayan bir kulübe ve ülkeye 3 milyon kazanmak için niye göndersinler birde bu adamlar harıl harıl adam ararken.
Adamı 7 m euroya almışlar rotasyon oyuncusu yapmışlar, zorunlu 20 hele de başka takım istemezken imkan dahilinde değil.

Ben bunu başta yanlışlıkla Arapların aldığı Jota sandım o da değilmiş, başka Jota çıktı.

Guimares kariyer zirvesi

Eyup / Kutucu durumlari nedir ? Gittiler mi kaldilar mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt