- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
John duran sezonu mu kapattiBjknin kadrosunu güçlendirip 2.lik yolunda fb ile kapışması elzemdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
John duran sezonu mu kapattiBjknin kadrosunu güçlendirip 2.lik yolunda fb ile kapışması elzemdir.
Ben fb muhabiri miyim ihtiyar?John duran sezonu mu kapatti
John Duran ameliyat olacak diyorlardı da gizliyorlar sanırım net bir şey demediler ama İspanya'ya tedavi olmaya gitti söylentileri var.John duran sezonu mu kapatti
Ne filmmis 88 tane gif uretti sana12. Cuma geldi...
![]()
Eskiden severdim cocuk gibi, gecen gun 28 tl ye satildigini gorunce kahkaha attim kufrederkensüt burger gibi trans dönemi
He aynen yokYedekler yok. Gercekten yazik. Yönetim istifa.
Tek bir film mi olur hiç, koca bir külliyatNe filmmis 88 tane gif uretti sana
O işin kılıfı.Bu arada bjknin aldigi topcuda zorunlu opsiyon felan yok sarta bagli zorunlu opsiyonu var.. simdilik sadece kiralamislar 3 milyona. Mantikli is yapmislar eger tutmazsa oynatmazlar opsiyonda devreye girmez.
Adamı 7 m euroya almışlar rotasyon oyuncusu yapmışlar, zorunlu 20 hele de başka takım istemezken imkan dahilinde değil.O işin kılıfı.
26 yaşındaki bir herifi her türlü satabilecekken piyasası olmayan bir kulübe ve ülkeye 3 milyon kazanmak için niye göndersinler birde bu adamlar harıl harıl adam ararken.
Osden bahsetmiyor kiBerkan ve Kaan ile çıkman ile Torreira-Lemina ile çıkmanın göreceli bir farkı olmayacaktır.

Krep değil mi yav altı üstü 28 tl neEskiden severdim cocuk gibi, gecen gun 28 tl ye satildigini gorunce kahkaha attim kufrederken