Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur
Günay
Singo
Sallai
Davinson
Abdülkerim
Eren
Jacobs
Torreira
Lemina
Sara
Ilkay
BAY
Yunus
Sane
Osimhen
Avrupa için Işe yarar 15 oyuncu var. Biri kaleci kaldı 14. Abdülkerim de ne kadar yararsa artık
Bir de utanmadan Avrupa'da başarı diyorlar

Milli ara hayattan soğuttu yeminle sanki ilk 4 haftayı hiç oynamadık gibi hissediyorum ,halbuki eyüp konya üstüste kazanırdak 28 hafta kalıyor geriye:) konstre olmamız lazım acil..

Komplo teorilerini fazla sevmem ama çok net frene basıldı.
Yoksa Okan Buruk hem sağ bek hem sol stoper istiyordu + Bissouma'yi istiyordu.
Hatta Bissouma sakat çıkmasa gelmişti

Transferler yeterli, Uğurcan skandalı dışında oldukça iyi bir transfer dönemi geçirdik. Taraftarın gazına gelip geniş kadro tuzağına düşmeyen Okan Hocamı tebrik ediyorum. Zaten iyi bir takıma Osimhen, Sane, İlkay, Singo gibi top class isimler eklendi. Dengeli bir kadro oldu. Fazlası takım içi dengeleri alt üst ederdi.

İt oğlu itler ne demiş rengim takip etmedim
Hakan Safi keremin 30-35 milyon eurosunu cebinden ödeyecekmis. Ali ve yönetimi sürekli para konuşup bizden başkası bu paralari ödeyemez algısı yapıyorlar. Son günlerde ederson ve asensiyoya bu paralari vermeleri de bu yüzden. Normalde hic maas açıklamayan takımın edersonu açıklamasi bile bu algı icin.

duran malının ameliyat olup sezonu kapatması fb futbol takımına yarar ali koç'a yaramaz

TM
1757672082780.webp

Uğur
Günay
Singo
Sallai
Davinson
Abdülkerim
Eren
Jacobs
Torreira
Lemina
Sara
Ilkay
BAY
Yunus
Sane
Osimhen
Avrupa için Işe yarar 15 oyuncu var. Biri kaleci kaldı 14. Abdülkerim de ne kadar yararsa artık
Bir de utanmadan Avrupa'da başarı diyorlar
Arda ünyay avrupa maçlarında abdulkerimden daha performans verir. bu arada 16 sağlam ilk 11 topçusu yeterli avrupa için. bizim avrupada başırlı olmamamızın nedeni kadro kalitesi değil tatktiğimiz

Duranın durumunu secim öncesi sıkıntı cikmasin diye aciklamiyorlar deniyor. 🤦

1 stoper alıp ardayı kiralasak çok iyi olacaktı bu yıl

tek sıkıntı stoperden çıkar çıkarsa

o da çıkacak gibi görünüyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt