- 31 Ağustos 2021
- 70.585
- 50.536
- 3.843
Miraclettin Godgiven ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Miraclettin Godgiven ha
Bu yılın en büyük transferi sensin aslanım. En çok seni izlemeyi beklıyorum. Ligin tartışmasız en büyük topçusu
Kemal tancan
İt oğlu itler ne demiş rengim takip etmedimSafi rüzgar seçimi kaybederlerse ödeyecek miymis. Resmen seçim öncesi parayla tehdit ediyorlar.
Kim diyorPSG nin 3 tane ortasahası varmış
Hakan Safi keremin 30-35 milyon eurosunu cebinden ödeyecekmis. Ali ve yönetimi sürekli para konuşup bizden başkası bu paralari ödeyemez algısı yapıyorlar. Son günlerde ederson ve asensiyoya bu paralari vermeleri de bu yüzden. Normalde hic maas açıklamayan takımın edersonu açıklamasi bile bu algı icin.İt oğlu itler ne demiş rengim takip etmedim
Arda ünyay avrupa maçlarında abdulkerimden daha performans verir. bu arada 16 sağlam ilk 11 topçusu yeterli avrupa için. bizim avrupada başırlı olmamamızın nedeni kadro kalitesi değil tatktiğimizUğur
Günay
Singo
Sallai
Davinson
Abdülkerim
Eren
Jacobs
Torreira
Lemina
Sara
Ilkay
BAY
Yunus
Sane
Osimhen
Avrupa için Işe yarar 15 oyuncu var. Biri kaleci kaldı 14. Abdülkerim de ne kadar yararsa artık
Bir de utanmadan Avrupa'da başarı diyorlar
5 tane var ya, iki tanesi sakat gozukuyor ama uzun sureli sakatliklar degil benim bildigim.
aynen hayatında 100 dk profesyonel dksı bulunmayan çocuk abdülkerimden daha iyi performans verirArda ünyay avrupa maçlarında abdulkerimden daha performans verir.