Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönmi olduğu gibi GSC elinden geleni yapmıştır
eksik gedik bırakanlar düşünsün bundan sonrasını

Bandırmaspor’dan eski futbolcumuz İsmail Yahşi’yi transfer ettik. GSC Haber olarak girilmesini talep ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sezonki transfer stratejimiz tutarsa böyle devam etmeliyiz.

Frankowski ve Cuesta gibi yarım yamalak transferler yerine net oyunculara gidilmeli. Yerli oyuncularda hep marka ve en önemli futbolcular transfer edilmeli.

Kontenjan eksik kalacaksa da kontenjan harcanan oyuncular %100 performans verecek isimler olmak zorunda.

Devre arasında muhtemelen 2-3 transfer olur ama panik transferlerine girip 6 ay sonra göndermekle mesai harcamamak gerekiyor. Bu sezon oyuncu göndermeye daha fazla mesai gitti.

Bandırmaspor’dan eski futbolcumuz İsmail Yahşi’yi transfer ettik. GSC Haber olarak girilmesini talep ediyorum.

Mesajı böyle görüyor olmam benden mi kaynaklı?

1757701107568.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sezonki transfer stratejimiz tutarsa böyle devam etmeliyiz.

Frankowski ve Cuesta gibi yarım yamalak transferler yerine net oyunculara gidilmeli. Yerli oyuncularda hep marka ve en önemli futbolcular transfer edilmeli.

Kontenjan eksik kalacaksa da kontenjan harcanan oyuncular %100 performans verecek isimler olmak zorunda.

Devre arasında muhtemelen 2-3 transfer olur ama panik transferlerine girip 6 ay sonra göndermekle mesai harcamamak gerekiyor. Bu sezon oyuncu göndermeye daha fazla mesai gitti.
Arada genc topçu alınmalı. Bu şekilde 2 sene sonra 30 olur yaş ortalaması. Ligi bir sekilde götürüyor ama avrupada nefes yetmiyor yaşlı adamlarla.

Bugün ki maçlara bakayım dedim,
Rakibimiz Bodo şuan 70 küsur dakikada rezil durumda

İyisiyle kötüsüyle bir transfer dönemi de sona erdi. Bu verem edici sürecin sonuna geldık. Hepimize geçmiş olsun. Bütün transferler yüzde yüzünü verir İnşallah.
Aslolan Galatasaraydir.
Cimbom başı dik yürür!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt