Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye surekli illa her zerrede ayrilmak zorundayiz

Okanci ya da degil
Sara-sever ya da copculer
Sane-sever ya da bitmisciler
İcardi-sever ya da sutcular
Vs.

Bir heralde yönetimin genel anlamda basarili surec yonetemdiginde hemfikir sayilir genel olarak taraftar.

Transfer bitti, olan oldu, siddetli argumanlarinizda hakli cikarsaniz sadece kendinizi tatmin etmis olacaksiniz. Baska hic bir sey degismeyecek...haksiz cikarsaniz da bir sey kaybetmeyeceksiniz.

Ne cok tantana yaptiniz, CL geliyor haftaya. Keyfini cikartin biraz. Mac konusunda zaten minimum 7 oyuncu konusunu uplayacaksiniz negatifle.

Okanci ya da degil
Vs.

Bir heralde yönetimin genel anlamda basarili surec yonetemdiginde hemfikir sayilir genel olarak taraftar.

Transfer bitti, olan oldu, siddetli argumanlarinizda hakli cikarsaniz sadece kendinizi tatmin etmis olacaksiniz. Baska hic bir sey degismeyecek...haksiz cikarsaniz da bir sey kaybetmeyeceksiniz.

Ne cok tantana yaptiniz, CL geliyor haftaya. Keyfini cikartin biraz. Mac konusunda zaten minimum 7 oyuncu konusunu uplayacaksiniz negatifle.
bir kurbağanın sineğin anlına yapıştırdığı gibi,
ayrımcılık yapanların anlına birer adet dil yapıştır frog reyiz.

Okanci ya da degil
Vs.

Bu bahsettiğin durum maalesef kitle kontrol etkisi. Mesela adamlar diyor ki yahu sen istediğin hayatı yaşıyorsun, mevcut hükümet bugüne kadar senin neyini kısıtladı?

Mesela bu bir etkidir ve kısıtlamadır işte. Bu ülkenin insanları 25 senedir sürekli ayrıştırma görüyor, okuyor, duyuyor. İstesen de istemesen de işliyor bu durum. Farklı türde düşünme şeklini kısıtlıyor.

bir kurbağanın sineğin anlına yapıştırdığı gibi,
ayrımcılık yapanların anlına birer adet dil yapıştır frog reyiz.
Benim de uyuz oldugum seyler var kendimce ama bu kadar negatifligi de anlamak mumkun degil Parent Axeman.

Bu husus, forum ozelinde degil tabii ama gecmis zamanlara gore cok artmis vaziyette. Mac konusunda zaten modlar yukselip alcaliyor yeteri kadar. Surekli ayni seyleri dile getirmenin manasini goremiyorum.

Benim de uyuz oldugum seyler var kendimce ama bu kadar negatifligi de anlamak mumkun degil Parent Axeman.

Bu husus, forum ozelinde degil tabii ama gecmis zamanlara gore cok artmis vaziyette. Mac konusunda zaten modlar yukselip alcaliyor yeteri kadar. Surekli ayni seyleri dile getirmenin manasini goremiyorum.
ben abukluk gördüm mü headshot yapıyorum valla direkt.

o yüzden abukluk yapmamağa dikkat edelim.

Okanci ya da degil
Vs.

Taraftar olmaktan ziyade Hıncal Uluç rolü yapmak egoyu okşatıyor herhalde ondan öyledir. Bir de sosyal hayatta biriken nefretinin bir yere kusulması lazım.

Bu bahsettiğin durum maalesef kitle kontrol etkisi. Mesela adamlar diyor ki yahu sen istediğin hayatı yaşıyorsun, mevcut hükümet bugüne kadar senin neyini kısıtladı?

Mesela bu bir etkidir ve kısıtlamadır işte. Bu ülkenin insanları 25 senedir sürekli ayrıştırma görüyor, okuyor, duyuyor. İstesen de istemesen de işliyor bu durum. Farklı türde düşünme şeklini kısıtlıyor.
Buna katilirim, normal hayatta her konuda ayrilmak zorundayiz sanki zaten. Toplumu asagi ceken bir faktor. Sosyal medya vs zaten oturdugun yerden ahkam kesme yeri... Biri A dese, hakli bile olsa bilerek B deme olayi var toplumun her noktasinda.

ama zaten nadiren bundan koptugumuz bir sey az da olsa futbol/spor muhabbeti. Cok uzatiyoruz bazen.

Adamlar taraftarları bile ayrıştırmanın yolunu buldu yau. Fenerbahçe taraftarı daha çok CHP falan, aydınlık kesim. Galatasaray taraftarı daha çok AKP veya hükümet yanlısı falan.

Fenerbahçe son kale diyorlar. Bir kişi de çıkıp hayırdır hangi kaleler zapt edildi de son kale siz kaldınız demiyor.

Aynı evde abi kardeş biri GS diğeri FB tutuyor, karı-koca biri GS'li biri FB'li. Kimse birbirinden farklı değil, kimse kimseye düşman da değil.

Önce bi düşman yarat ardından onunla savaş politikasıyla 25 senedir sadece hükümet ilerlemiyor. Bkz: Ali Koç. Aynı şey işte.

KİLİT

1000134303.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt