- 3 Haziran 2015
- 56.308
- 65.454
- 4.033
Lan transfer daha kapanmadı mı yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir kurbağanın sineğin anlına yapıştırdığı gibi,Niye surekli illa her zerrede ayrilmak zorundayiz
Okanci ya da degil
Sara-sever ya da copculer
Sane-sever ya da bitmisciler
İcardi-sever ya da sutcular
Vs.
Bir heralde yönetimin genel anlamda basarili surec yonetemdiginde hemfikir sayilir genel olarak taraftar.
Transfer bitti, olan oldu, siddetli argumanlarinizda hakli cikarsaniz sadece kendinizi tatmin etmis olacaksiniz. Baska hic bir sey degismeyecek...haksiz cikarsaniz da bir sey kaybetmeyeceksiniz.
Ne cok tantana yaptiniz, CL geliyor haftaya. Keyfini cikartin biraz. Mac konusunda zaten minimum 7 oyuncu konusunu uplayacaksiniz negatifle.
Niye surekli illa her zerrede ayrilmak zorundayiz
Okanci ya da degil
Vs.
Bir heralde yönetimin genel anlamda basarili surec yonetemdiginde hemfikir sayilir genel olarak taraftar.
Transfer bitti, olan oldu, siddetli argumanlarinizda hakli cikarsaniz sadece kendinizi tatmin etmis olacaksiniz. Baska hic bir sey degismeyecek...haksiz cikarsaniz da bir sey kaybetmeyeceksiniz.
Ne cok tantana yaptiniz, CL geliyor haftaya. Keyfini cikartin biraz. Mac konusunda zaten minimum 7 oyuncu konusunu uplayacaksiniz negatifle.
Benim de uyuz oldugum seyler var kendimce ama bu kadar negatifligi de anlamak mumkun degil Parent Axeman.bir kurbağanın sineğin anlına yapıştırdığı gibi,
ayrımcılık yapanların anlına birer adet dil yapıştır frog reyiz.
ben abukluk gördüm mü headshot yapıyorum valla direkt.Benim de uyuz oldugum seyler var kendimce ama bu kadar negatifligi de anlamak mumkun degil Parent Axeman.
Bu husus, forum ozelinde degil tabii ama gecmis zamanlara gore cok artmis vaziyette. Mac konusunda zaten modlar yukselip alcaliyor yeteri kadar. Surekli ayni seyleri dile getirmenin manasini goremiyorum.
Taraftar olmaktan ziyade Hıncal Uluç rolü yapmak egoyu okşatıyor herhalde ondan öyledir. Bir de sosyal hayatta biriken nefretinin bir yere kusulması lazım.Niye surekli illa her zerrede ayrilmak zorundayiz
Okanci ya da degil
Vs.
Buna katilirim, normal hayatta her konuda ayrilmak zorundayiz sanki zaten. Toplumu asagi ceken bir faktor. Sosyal medya vs zaten oturdugun yerden ahkam kesme yeri... Biri A dese, hakli bile olsa bilerek B deme olayi var toplumun her noktasinda.Bu bahsettiğin durum maalesef kitle kontrol etkisi. Mesela adamlar diyor ki yahu sen istediğin hayatı yaşıyorsun, mevcut hükümet bugüne kadar senin neyini kısıtladı?
Mesela bu bir etkidir ve kısıtlamadır işte. Bu ülkenin insanları 25 senedir sürekli ayrıştırma görüyor, okuyor, duyuyor. İstesen de istemesen de işliyor bu durum. Farklı türde düşünme şeklini kısıtlıyor.