- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
NOLUYOR
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf Demir büyük futbolcu falan değil büyük bir yetenek. Karar alma sorunlarından dolayı Barca 10 kağıdı bile verip almadı, geriye gitti.yabancı sınırı kalkacak seneye ayrıca yabancı sayılsa bile yusuf demir çok büyük futbolcu
Transfer sürecinde ilk yapar havada imzalarızOmar campos cok zor artık 20 saat suruyor ucak
Valla renktas detaylı izlemedim ama iyi görünüyor. Bizim scoutlar stoper olayında iyiler en azından bunu iyi yapabiliyolarNelssona yakın olsun yeter maliyet yazılan gibiyse büyük piyango
En kötü Eyüpspora göndeririz az zararınaLuyindama ve Seferovic'i elden çıkaracaz mı şimdi? @Recep Yıldırım
burada seferovicle ilgili belli maça çıkarsa diye bir opsiyon gözükmüyor? acaba seferde şu kadar maç oynarsa diye zorunlu bir opsiyon koydurmadık mı?Profesyonel Futbolcu Haris Seferovic ve Kulübü Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.000.000 EUR tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir.
Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2.500.000 EUR'dur.
Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 2.300.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
RASHİCA aldıkNOLUYOR
MusleraYalniz, Luyindama gidecektir ilerleyen saatlerde yabanci sayimiz acisindan. Kac olduk simdi ?
Mesut Türk sayılıyor aynı işteHala sallıyorsun, hala yanlış yazıyorsun.
Mevzu pasaport değil mevzu Türk Milli takımını tercih etmemiş olması.
Meksikadan buraya ucak var mi? Yetisebilir mi?
abi sen morutan övmüşsün ben cica sanmıştım kusura bakma yanlış bilgi verdiysem senle sorunum yok sadece fikrimi yazıyorum ve geçen sene sana demiştim yıldız getirmemiz lazım yıllık 3-4 milyon euro verip sende demiştin batarız ekonomik olarak olmaz demiştin bu sene dediğim transfer politikası uygulanıyorYusuf Demir büyük futbolcu falan değil büyük bir yetenek. Karar alma sorunlarından dolayı Barca 10 kağıdı bile verip almadı, geriye gitti.
Ayrıca konumuz Türk statüsüydü, nihayetinde oynayamıyor. Bir daha da umarım iftira atmak gibi bir hata yapmazsın.
bende onu diyorum işteMesut Türk sayılıyor aynı işte