Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı sınırı kalkacak seneye ayrıca yabancı sayılsa bile yusuf demir çok büyük futbolcu
Yusuf Demir büyük futbolcu falan değil büyük bir yetenek. Karar alma sorunlarından dolayı Barca 10 kağıdı bile verip almadı, geriye gitti.

Ayrıca konumuz Türk statüsüydü, nihayetinde oynayamıyor. Bir daha da umarım iftira atmak gibi bir hata yapmazsın.

icardi uçak link pls

U21 Sol bek'de gelirse bence güzel ve gelecege yatirimli bir transfer dönemi olur ama biz bunu hangi parayla yapiyoruz? Yayinci geliri düstü, bu transferler önce 11 milyon üstü zarardayiz ve UEFA geliri olmayacak bu sene.

Transfer dönemi sonu bir ciddi sponsor anlasmasi mi patlacaklar acaba?

Profesyonel Futbolcu Haris Seferovic ve Kulübü Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.000.000 EUR tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir.

Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2.500.000 EUR'dur.

Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 2.300.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
burada seferovicle ilgili belli maça çıkarsa diye bir opsiyon gözükmüyor? acaba seferde şu kadar maç oynarsa diye zorunlu bir opsiyon koydurmadık mı?

Yusuf Demir büyük futbolcu falan değil büyük bir yetenek. Karar alma sorunlarından dolayı Barca 10 kağıdı bile verip almadı, geriye gitti.

Ayrıca konumuz Türk statüsüydü, nihayetinde oynayamıyor. Bir daha da umarım iftira atmak gibi bir hata yapmazsın.
abi sen morutan övmüşsün ben cica sanmıştım kusura bakma yanlış bilgi verdiysem senle sorunum yok sadece fikrimi yazıyorum ve geçen sene sana demiştim yıldız getirmemiz lazım yıllık 3-4 milyon euro verip sende demiştin batarız ekonomik olarak olmaz demiştin bu sene dediğim transfer politikası uygulanıyor

İcardi.
Adama.
James."

Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt