- 1 Haziran 2015
- 25.032
- 17.689
- 2.038
mata yerine meksikalı sol beki isterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
u 21 de 1 kişi hala boş babamata yerine meksikalı sol beki isterdim
Rashica iyi adam Okan Abi ciddiyim yeni geldi diye falan değilSkill videolarinda bile kotu
Millet yeni transfer diye ovuyor
Topla dribling yaparken yalpalayan adamdan haz etmem keremde oyle top suruyor
Hic icime sinmedi bu reshica
Alırız iyi oynarsaBiri bana şunu anlatsın lütfen. Icardi opsiyon yoksa neden bu kadar uzun sürdü ??
Gerçekten anlamıyorum opsiyon yok diyorlar adam burda 1 sene için villa tutmuş çoluk çocuk havaya girmiş geliyor. Wanda İstanbul da yaşamaktan bahsediyor. Ben anlamadim. Opsiyon olmaması bana çok saçma geliyor
Bu adami izledikten sonra herkes oha der ben diyim. Çok iyi şut ve pasları var. Güzelde çalım dribling yapıyor. Liverpool alacaktı kloop. Ghezale bayılanlar bu adam daha hızlı daha atletik daha dikine ve daha iyi şut atanıRacichayi Werder hatirliyorum hatta dustukleri sezonda son 5-6 maci izlemistim. Herif tek basina takimi kurtarmaya calisiyordu. Norwich de de fena degildi ama Norwichi kurtarmak kolay bi is degil
Antu'da kazik diyenleri gordum ama hadi neyse![]()
2 günlük izinde Napoli maçını izlemeye gitti.Mertens tribünde ne işin var lan
Ali Koç transferidir büyük ihtimal.tayyibi jesus oynatmaz ki. brezilyalıları oynatır.