Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FcFGSweX0AY2gbf

Icardi Psg'nin japonya kampındaki 4-5 hazırlık maçında oynamış. 25 temmuz da en son maçına çıkmış. 10 ağustosa kadar psg ile çalışmış.. sonra ayrılacak oyuncularla ayrı çalışmış.

Biri bana şunu anlatsın lütfen. Icardi opsiyon yoksa neden bu kadar uzun sürdü ??
Gerçekten anlamıyorum opsiyon yok diyorlar adam burda 1 sene için villa tutmuş çoluk çocuk havaya girmiş geliyor. Wanda İstanbul da yaşamaktan bahsediyor. Ben anlamadim. Opsiyon olmaması bana çok saçma geliyor
Alırız iyi oynarsa

Okan,dubo,nelson,apo,pva,toreira,sergio,mertens,yunus,rashica,icardi ile başlarız maçlara

Muslera,boey,ross,kazımcan,emin,midso,berkan,mata,akbaba,yusuf,hamza,kerem,sefer,gomiste rotasyon olur

Mata veya yusufu alıp yunusla değiştirmek istediğimizde pva-kazımcan yaparız yada kerem-rashica sınıra takılmayız diğerleri yabancı zaten yabancılarla değişir

Şimdi burda yapmamız gereken luyi,ömer,taylan,kılınç,bay ve oğulcandan net bir şekilde kurtulmak ve metehanı mutlaka oynayacağı yere kiralamak (oynama şansı hiç kalmadı 1 sezon kaybetmesin),emin ve hamza süre bulur

Bu kadroyu istermiydim sene başında istemezdim farklı bi oyun anlayışı ve isimler tercih ederdim ama rezalet bir sezonun ardından bu kadroyada hayır diyemeyiz (bazı defoları olsada)

Yıllık maaş olarak 2-3 dağıttık bazılarına ama o bazılarınında kiralık yada 1 sezonluk geliyo olması kötünün iyisi,şampiyon olup seneye daha doğru ve daha iyi bi kadro kurucaz gibi gözüküyo

Vatana millete h.o,sonu şampiyonluk olsun

Racichayi Werder hatirliyorum hatta dustukleri sezonda son 5-6 maci izlemistim. Herif tek basina takimi kurtarmaya calisiyordu. Norwich de de fena degildi ama Norwichi kurtarmak kolay bi is degil :asd:

Antu'da kazik diyenleri gordum ama hadi neyse :asd:
Bu adami izledikten sonra herkes oha der ben diyim. Çok iyi şut ve pasları var. Güzelde çalım dribling yapıyor. Liverpool alacaktı kloop. Ghezale bayılanlar bu adam daha hızlı daha atletik daha dikine ve daha iyi şut atanı :)

Mata yerine atletik gedson tarzı scout oyuncusu getirseydik çok kral olcaktı

Redmont muydu neydi, Rashicanın kaçıncı yedeğiydi listede acaba, şu jimlastikcilerin aldığı

En önemli şey Demir in Türk sayılıp sayılmaması.Eğer sayılırsa Abdül Demir kazım ile sınırsız varyasyon yapabiliriz ilerde.Mertens çıkar mata girer rasica çıkar mertens girer Sergio çıkar midtsö girer Yunus çıkar rasica girer vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt