- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Bonservisle aldıkDemekki opsiyon var ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisle aldıkDemekki opsiyon var ha
Çapları yetmezAdamaya devre arasında fb ve bjk almak için girişim yaparlar demedi demeyin .
Oha Mertens napoli liver maçında ne geziyor yav. İzlemeye gitmiş
Ha pardon karıştırdımBonservisle aldık

Hic gelme tunelin ucu bombok bir yere cikiyor80 sayfa 2,5 saat geriden geliyorum. Yetişemiyorum. James’ten vazgeçilmiş diyorlar Allah’ım gol olsun lütfen.
oynatmadı son zamanlarda tayyipi aksinemontella as stoperini nasıl göndermiş acaba bu arada yazık olmuş tayyibe bunak jesus oynatmaz pek
Daha kötüsünü aldık. Geçmiş olsun80 sayfa 2,5 saat geriden geliyorum. Yetişemiyorum. James’ten vazgeçilmiş diyorlar Allah’ım gol olsun lütfen.
Skill videolarinda bile kotu
Millet yeni transfer diye ovuyor
Topla dribling yaparken yalpalayan adamdan haz etmem keremde oyle top suruyor
Hic icime sinmedi bu reshica
Biraz ileri gidince görücem seni80 sayfa 2,5 saat geriden geliyorum. Yetişemiyorum. James’ten vazgeçilmiş diyorlar Allah’ım gol olsun lütfen.
Kap açıklanınca göreceğizAbi alirizda opsiyon olması lazım yoksa tr de başka takıma gitmez iyi oynarsa Avrupa'dan birileri kapar opsiyon olsun lütfen opsiyon olsun
yani boğa burcu oldugu için mata ayrıca olumlubasarılı bi sezon geçirme ihtimali yuksek