Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf eminim cok heyecanlidir, kolay degil avusturyadan kalk herseyi birak 19unda trye GSye gel

Yusufun moralsiz olması çok normal, büyük hayallerle Barcelonaya transfer oldu geçen sezon bu çocuk.

Barcelona mali sıkıntılardan ötürü opsiyonu kullanamadı ve devre arası yolları ayırdı.

Sonra 2. devre de bunun etkisiyle formsuzdu. Yani çocuk bir anda en yukarı çıktı, oralarda kalacağını düşünürken Türkiye ligine gelmek zorunda kaldı.

Çocukta büyük yetenek var, bildiğimiz bir disiplin sorunu falan da yok, sahip çıkıp zamanla o yeteneği sergilemesini sağlamalıyız
NEF Arena'da ilk maçına çıksın futbola olan açlığı ortaya çıkar morali yükselir bu oyuncu grubuyla :ka::hat:

abicim bu adam noname bi adam değil ki kötüleniyorsa faydalı olacak bilmemne, mata'nın geçmişine laf atan mı var?

hem kadro zaten şişti, oynayabileceği mevkilerde bi ton adam var. hamzanın vs önü kapanacak.

üstüne adam son 2 yılda 1000 dk civarı süre almış mesut gibi bitik ve üstüne bu yaz kamp yemedi, ne zaman hazır olacak da oynayacak da katkı verecek?

jamesi hiç istemiyodum ama o gelse vallahi daha iyiymiş.

matadan bi tık kötüsü figo'yu falan futbola döndürüp sözleşme imzalamak olurdu heralde
İsimle yada isimsiz olması ile ilgili değil ki olay. Takımın kimyasina uyup uymaması ile alakalı. Tutarsa oynar tutmazsa diğerleri oynar. Bunun adetini sağlayacak olanda hocadır beni ilgilendirmez. Ben maç sıkıştığı anda kenarda Hamza yerine böyle bir adam görmeyi yeğlerim. Mesajın neresinden okudun anlamadım. Bana kalsa bende istemezdim dedim zaten.

TV’yi açamayacağım şimdi. Ross’u bir paylaşında tipini görelim yahu.
buyur ahbab

Adsız.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt