Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusufun moralsiz olması çok normal, büyük hayallerle Barcelonaya transfer oldu geçen sezon bu çocuk.

Barcelona mali sıkıntılardan ötürü opsiyonu kullanamadı ve devre arası yolları ayırdı.

Sonra 2. devre de bunun etkisiyle formsuzdu. Yani çocuk bir anda en yukarı çıktı, oralarda kalacağını düşünürken Türkiye ligine gelmek zorunda kaldı.

Çocukta büyük yetenek var, bildiğimiz bir disiplin sorunu falan da yok, sahip çıkıp zamanla o yeteneği sergilemesini sağlamalıyız

Pazar gunu milot yusuf ve ross kadroda olur herhalde hazir geldiler. Icardiyi sanmiyorum ve aldiysak matayi hic sanmiyorum

Babalar farkındamısınız bilmiyorum ama premier lig seviyesinde takım kurduk şuan

Seçim ertelendiğinde herkes delirmişti ama görüyoruz ki günün sonunda Erden Timur, Metin Öztürk, Cemal Özgörkey, Dursun Özbek güzel yöneticilerle kurulu güçlü bir yapımız oldu. Adamlar transferlere geç başladı fakat güzel bitirdi şimdiden önümüzdeki seneyi planlamaya başlayacaklar. Yolları açık olsun Galatasaray'ımızı güzel günlere taşısınlar.

Ne sacma bi kural yav. Ne farkeder ha 2014 ha 2015 de secmis milli takimi. Abv versin böyle kuralin

Kural aslında mantıklı. O yıl bundan sonra Türk milli takımında oynama imkanı olmayan oyuncuların yabancı sayılacağı kararlaştırıldı ANCAK o zamana kadar Türk pasaportu olan herkes Türk sayıldığı ve o tarihten önce bu seçimi yapmış kişilerin değiştirme şansı olmadığı için eskiden Türk sayılıyor olmaları "kazanılmış hak" sayıldı. Sonuçta adamı bir önceki sezon Türk saymışsın (veya TR'de olsa sayacaktın) aniden bunun değiştirmek haksızlık olurdu. Ancak o tarihten sonra seçenler tercihini TR'deki kuralı bilerek yapmış oluyor. O zaman da Türk statüsünde oynama hakkını TFF kararıyla değil kendi kararıyla kaybetmiş oluyor.

Soyle dusunmek lazim. Son mac Akbaba yerine Mata girse nasil olurdu. Bence fena olmazdi. Yabanci sorunu var miydi animsamiyom

2022-09-08.webp

:crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt