Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan,dubo,nelson,apo,pva,toreira,sergio,mertens,yunus,rashica,icardi ile başlarız maçlara

Muslera,boey,ross,kazımcan,emin,midso,berkan,mata,akbaba,yusuf,hamza,kerem,sefer,gomiste rotasyon olur

Mata veya yusufu alıp yunusla değiştirmek istediğimizde pva-kazımcan yaparız yada kerem-rashica sınıra takılmayız diğerleri yabancı zaten yabancılarla değişir

Şimdi burda yapmamız gereken luyi,ömer,taylan,kılınç,bay ve oğulcandan net bir şekilde kurtulmak ve metehanı mutlaka oynayacağı yere kiralamak (oynama şansı hiç kalmadı 1 sezon kaybetmesin),emin ve hamza süre bulur

Bu kadroyu istermiydim sene başında istemezdim farklı bi oyun anlayışı ve isimler tercih ederdim ama rezalet bir sezonun ardından bu kadroyada hayır diyemeyiz (bazı defoları olsada)

Yıllık maaş olarak 2-3 dağıttık bazılarına ama o bazılarınında kiralık yada 1 sezonluk geliyo olması kötünün iyisi,şampiyon olup seneye daha doğru ve daha iyi bi kadro kurucaz gibi gözüküyo

Vatana millete h.o,sonu şampiyonluk olsun
Şu an boeyi prime cafu keser anca rts. Dubua illa oynatacaksak solda oynatiriz

Mehmet Özcan diyorki Seferovic 20 maçta 45 dakika ve üzeri oynarsa sözleşmesi uzuyor. Gaziantep maçında 45 dakikadan az oynadığı için sayılmıyor dedi. Yani son yarim saat oynatsak hiç sıkıntı olmaz. Opsiyon devreye girmez.
Eğer bu şekildeyse opsiyonun gerçekleşme ihtimali çok az olur ki genelde bu tarz oluyor ama net bilmek lazım. Mehmet Özcan pek güvenilir bir kaynak değil sonuçta.

Mata transferine Sergio da sevinir bence

Adam herşeyi kendi yapmaya çalışıyordu

Şimdi en azından üstünden yük alınmış olacak

Takımda yaratıcı ayak sayısı arttı, Sergionun performda belirli şekilde artık görebiliriz 2x daha

Bu mata bu kadar kotuleniyorsa ki bende istemezdim sorulsa. Aynı boey ve mitjo de olduğu gibi kesin tutacak. Ve umutların yitirildilgi o karanlık saatlerde kilidi çözecek bir tip. Umarım faydalı olur ve inanılmaz bir sezon geçiririz. Hem şampiyon olduğumuz hemde ulkece kurtuldugumuz bir sezon geçirmek dilegiyle
abicim bu adam noname bi adam değil ki kötüleniyorsa faydalı olacak bilmemne, mata'nın geçmişine laf atan mı var?

hem kadro zaten şişti, oynayabileceği mevkilerde bi ton adam var. hamzanın vs önü kapanacak.

üstüne adam son 2 yılda 1000 dk civarı süre almış mesut gibi bitik ve üstüne bu yaz kamp yemedi, ne zaman hazır olacak da oynayacak da katkı verecek?

jamesi hiç istemiyodum ama o gelse vallahi daha iyiymiş.

matadan bi tık kötüsü figo'yu falan futbola döndürüp sözleşme imzalamak olurdu heralde

Yusufa laf yok yaş 19 şu an konuşmak istememiştir . Hep destek tam destek

u21 de 1 kontenjan boş hala!!!yerli transferi de mumkun.taylan,emre,ömer ve ogulcan gidecek malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt