Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.597
- 6.941
- 1.248
Ross ayasofyayi gezmeye gelmiş gibi hahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
The Walking Dead İSTANBULÇocuklar ne korkmuştur ula![]()
ani transfer oldu yorgunluktandır kaan ayhan olmayınca gömdüler parayı muhtemelen çocuğa da hemen uçağa atla demişlerdirYusuf mutsuzdu. Hoşuma gitmedi.
Şu an boeyi prime cafu keser anca rts. Dubua illa oynatacaksak solda oynatirizOkan,dubo,nelson,apo,pva,toreira,sergio,mertens,yunus,rashica,icardi ile başlarız maçlara
Muslera,boey,ross,kazımcan,emin,midso,berkan,mata,akbaba,yusuf,hamza,kerem,sefer,gomiste rotasyon olur
Mata veya yusufu alıp yunusla değiştirmek istediğimizde pva-kazımcan yaparız yada kerem-rashica sınıra takılmayız diğerleri yabancı zaten yabancılarla değişir
Şimdi burda yapmamız gereken luyi,ömer,taylan,kılınç,bay ve oğulcandan net bir şekilde kurtulmak ve metehanı mutlaka oynayacağı yere kiralamak (oynama şansı hiç kalmadı 1 sezon kaybetmesin),emin ve hamza süre bulur
Bu kadroyu istermiydim sene başında istemezdim farklı bi oyun anlayışı ve isimler tercih ederdim ama rezalet bir sezonun ardından bu kadroyada hayır diyemeyiz (bazı defoları olsada)
Yıllık maaş olarak 2-3 dağıttık bazılarına ama o bazılarınında kiralık yada 1 sezonluk geliyo olması kötünün iyisi,şampiyon olup seneye daha doğru ve daha iyi bi kadro kurucaz gibi gözüküyo
Vatana millete h.o,sonu şampiyonluk olsun
Gelmezler
Eğer bu şekildeyse opsiyonun gerçekleşme ihtimali çok az olur ki genelde bu tarz oluyor ama net bilmek lazım. Mehmet Özcan pek güvenilir bir kaynak değil sonuçta.Mehmet Özcan diyorki Seferovic 20 maçta 45 dakika ve üzeri oynarsa sözleşmesi uzuyor. Gaziantep maçında 45 dakikadan az oynadığı için sayılmıyor dedi. Yani son yarim saat oynatsak hiç sıkıntı olmaz. Opsiyon devreye girmez.
Kardes seni de zorla getirdik ama kusura bakma yaw

abicim bu adam noname bi adam değil ki kötüleniyorsa faydalı olacak bilmemne, mata'nın geçmişine laf atan mı var?Bu mata bu kadar kotuleniyorsa ki bende istemezdim sorulsa. Aynı boey ve mitjo de olduğu gibi kesin tutacak. Ve umutların yitirildilgi o karanlık saatlerde kilidi çözecek bir tip. Umarım faydalı olur ve inanılmaz bir sezon geçiririz. Hem şampiyon olduğumuz hemde ulkece kurtuldugumuz bir sezon geçirmek dilegiyle
Çok iyi olursa satmam tutar Avrupa şampiyonluğuna oynarım artık satma devri bitti borçları inşaat işleri bitirecek devir başarı kazanma devri hedefler büyük artık bundan sonrası iyi futbolcularla devam edip onlara ekleme yapıp 2000 dönemindeki gibi başarılara koşmamız lazım.Yusufu 1 sene oynatıp 10 milyona satarız
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi