Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.621
- 5.458
- 633
Benim tansiyon yükseldi valla yaşlanmışim sanırım. Yeter ulan açıklayın şunları kalpten gitcez kim geldi kim gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten yusufun olmuş hali o herif.Lafları yedirdi erden. Helal olsun. Ligin en iyi kadrosunu kurdu. 2 sene üst üste almanyada 12 gol atmış kanat 26 yaşında kötü olmaz. Norwich ligde 20 gol atmış zaten orda kimse birsey yapamaz.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eve girmeden viskimi aldım bu gece için oturup keyifle transfer izleyeceğimBu akşam içilir Vala
Bende fena heyecanlandım sağ kolum kasıldı kaslar gerginleştiBenim tansiyon yükseldi valla yaşlanmışim sanırım. Yeter ulan açıklayın şunları kalpten gitcez kim geldi kim gelecek
Milot Rashica geliyor millet doğru düzgün kanat alamdık diyor
Ne bekliyordun Sterling, Mahrez falan mı?
Adama denen futbolcuyu bir maç 90 dk izlemeden methiyeler düzüyorlar.
Kısa kısa editli twitter videoları yok diye mi Milot Rashica beğenilmiyor.
Bize ceza sahasına toplu veya topsuz koşu yapacak kanat oyuncusu lazımdı ve Milot Rashica öyle bir adam.
Amerikan Güreşçisi bakmıyoruz futbolcu arıyoruz. Neyse sabaha kadar anlatsan anlamazlar.
Tam tersine ben sevdim tecrubelilerle gençleri birlestirmek gerekiyorİcardi hariç Ben pek sevmedim bu transferleri.moura,depay ,adama diyorduk kimleri aldık.insallah bu isimler gerçek değildir.
en büyük keremci sendin modtaş noldukeremı dehleme zmnı