- 9 Temmuz 2011
- 34.263
- 29.176
- 2.533
James yattı kalan sağlar bizimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seferoviç AEK ne alaka yav?Luyindama giderse james,lanzini veya traore gelebilir.ama seferovic aekaya giderse 2 isim gelir içlerinden.o.zaman forvete yusuf barasi cekmeli
Sosyal medyaMilot Rashica geliyor millet doğru düzgün kanat alamdık diyor3
Ne bekliyordun Sterling, Mahrez falan mı?
Adama denen futbolcuyu bir maç 90 dk izlemeden methiyeler düzüyorlar.
Kısa kısa editli twitter videoları yok diye mi Milot Rashica beğenilmiyor.
Bize ceza sahasına toplu veya topsuz koşu yapacak kanat oyuncusu lazımdı ve Milot Rashica öyle bir adam.
Amerikan Güreşçisi bakmıyoruz futbolcu arıyoruz. Neyse sabaha kadar anlatsan anlamazlar.
CL de olsaydık acaba Ronaldo gelirmiydi? Aklımda deli sorular
IstemislerSeferoviç AEK ne alaka yav?
Sen yokken akıyordu üstat 1 2 saat daha oyalan
Tartışılacak bir şey yok. Halkın cebinden çalınan paralarla ayakta tutulmaya çalışılan toksik bir ortam ülke futbolu. Bu yüzden başarı falan da gelmiyor, gelmeyecek de. Hakkımı da helal etmiyorum.Bu konuda seninle saatlerce tartışırız Kerim. Lütfen şöyle düşünmeye davet ediyorum seni futbolu Türkiye de oynuyorsun, taraftar profiline , euro dolar kuruna , kazançların TL oluşuna bakmamız lazım.Çok kötü yönetildiğimiz dönemler oldu mu oldu. Ama bence en büyük etken bu ligte 2. Olmak başarısızlık ise malesef böyle harcamalar yapmak zorunda kalıyorsun.Yoksa Avrupada bir takım olsak çok kaliteli ve ucuz maaşlı kadrolar kurmakta engel yok. En başta Taraftar profili dedim onu baya bir açabiliriz aslında ( sabırsızlık vs )
Bas tacisinBen vaeken akmaya basladi
Host
Bence ikna ederdik. Bize karşı sempatisi vardirCL de olsaydık acaba Ronaldo gelirmiydi? Aklımda deli sorular
Kanka sakin naapiyosunSizi bilmem ama ben kafayi yedim. Heyecandan isime odaklanamiyorum. Birisine $100 iade edicektim, $1000 ettim.![]()