Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
James yattı kalan sağlar bizimdir

Jamesi aksamki macta izleyelim,bakalim nasil

Milot Rashica geliyor millet doğru düzgün kanat alamdık diyor :crushed: 3

Ne bekliyordun Sterling, Mahrez falan mı?

Adama denen futbolcuyu bir maç 90 dk izlemeden methiyeler düzüyorlar.

Kısa kısa editli twitter videoları yok diye mi Milot Rashica beğenilmiyor.

Bize ceza sahasına toplu veya topsuz koşu yapacak kanat oyuncusu lazımdı ve Milot Rashica öyle bir adam.

Amerikan Güreşçisi bakmıyoruz futbolcu arıyoruz. Neyse sabaha kadar anlatsan anlamazlar.
Sosyal medya

Bu konuda seninle saatlerce tartışırız Kerim. Lütfen şöyle düşünmeye davet ediyorum seni futbolu Türkiye de oynuyorsun, taraftar profiline , euro dolar kuruna , kazançların TL oluşuna bakmamız lazım.Çok kötü yönetildiğimiz dönemler oldu mu oldu. Ama bence en büyük etken bu ligte 2. Olmak başarısızlık ise malesef böyle harcamalar yapmak zorunda kalıyorsun.Yoksa Avrupada bir takım olsak çok kaliteli ve ucuz maaşlı kadrolar kurmakta engel yok. En başta Taraftar profili dedim onu baya bir açabiliriz aslında ( sabırsızlık vs )
Tartışılacak bir şey yok. Halkın cebinden çalınan paralarla ayakta tutulmaya çalışılan toksik bir ortam ülke futbolu. Bu yüzden başarı falan da gelmiyor, gelmeyecek de. Hakkımı da helal etmiyorum.

Dünyanın hiç bir yerinde 1 lira getirecek yere 5 lira yatırılmaz, sen de yapmazsın başkası da yapmaz. Yarın başarı gelmediğinde de bugünlerin acısı ziyadesiyle yaşanacak. Kötü günlerde geçmişe bakarak yanlış yaptık demek kolaydır ben en iyi günde söylüyorum bunu.

Düzgün bir hükümet olsa elli kere batardı kulüpler. Umarım maaş ödenme problemi olmaz, Dursun en son bıraktığında oyuncu satarak maaşları ödeyebildik yarın da maaş için Nelsson satılırsa şaşırmam.

omar campos icin ucak haberi olmadigina gore yatti gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt