- 28 Temmuz 2019
- 46.888
- 47.468
- 3.633
@Furkan KorkmazEşref hamamcioglu secilseydi şu an otobüs terminalinde efecanla efkani
bekliyorduk..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Furkan KorkmazEşref hamamcioglu secilseydi şu an otobüs terminalinde efecanla efkani
bekliyorduk..
Bu posttan sonra 2 tane attilar helal ustat biliyorsun bu isiAjax resmen rangersin içinden geçiyor dk 30 1-0 ama rahat 4-5 olurdu
Sami hamama gitHahaha Ajax 2yi taktı
Muhabirlerle arası çok iyi pek salladığını görmedimTamamen salliyor
21 yaş altı 3 topçu alma zorunluluğu geldi kış döneminde de alacağızSu 21 yas muhabbetini biri bana anlatsin
Şu halde Kerem rüyasında görür ilk 11, kupa maçlarında belkiiii, hiçç kusura bakmasın bu kadar şansı tarihimizde kimseye vermedik.Traore gelse de gelmese de acayip bir takım oldu yav. Yapilan transferlerle kerem de yeri gelir gecen seneki yerinde oynar formunu da yukseltirse bol opsiyonlu bir takım oluruz.
Zorunlu mu ilk defa duydum21 yaş altı 3 topçu alma zorunluluğu geldi kış döneminde de alacağız
Tamam.Sil bunu
2 kim?Adama toure inşallah gelir ama oraya şimdi iki tane oyuncu aldılar büyük ihtimal olmaz
Belki solbek ve james gelir
evetZorunlu mu ilk defa duydum