Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus için endişeliyim. Umarım moralimi bozmaz ve rekabete hazır olur. Kendisini seviyoruz çünkü. Kerem’in ise bu moral ve formsuzlukla işi çok daha zor. Devre arasında talibi varsa satabiliriz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sen üzerine alınma kardeşim lafım sana değil.
Yiyeyim ben onların moralini 22-23 yaşında adamlar. Biraz profesyonel olsunlar. İkisi de yakında yılda en az 20 milyon liralık kontrat yapacaklar. Bu forumda kim kazanmış o parayı. Mercedes BMW vs binerken profesyonel oluyorlar... İşlerini yapsınlar o kadar. 20 yaşındaki milyoner bebelerin duygusal gelgitlerinden daha önemli işlerimiz var bizim...

Yusuf normalde yeni Messi denilen oyuncuydu. Niye Barça bu kadar çabuk vazgeçti bilmiyorum ama eğer olurda burda potansiyelini yakalarsa kulüp tarihinin rekor transferi olabilir. Riskli olduğu kadar getirisi de çok yüksek bir oyuncu

böyle garip gureba topçular iş yapar

DE7oAYDXUAA7KFU.jpg

Olum bu garip degil bildigin bitik yasamayi bitirmis kafada sanki
Intihara 10 kala bjkye gelmis gibi

Kopruden atlar bu

Yahu şimdi kimler geliyor bu nedir böyle iki gündür ismi geçmedik kalmadı ya Messi nin adı çıkmadı artık gelsin şu uçaklar

u21 de hala 1 kontenjan boş
Ross, Yusuf, Campos diye dusundum ben. Campos olmazsa baska sol bek olur kimseyi bulamazlarsa Beknaz'i yazarlar sanki
3. Türk ü göremedim
Depth chart bu. Iyi olan oynar ayrica ceza ve sakatlik durumlari da olacak
Neden mi. Cunku biri kariyeri yukseliste ustune koyarak ilerleyen uzerinde baski olusmamis ve bayadir duzenli oynayan biri. Oburu ise basindan beri jenerasyonda nadir gelen yetenek damgasiyla baski altinda olmus, birden cok yuksek seviyelere tirmanmis ancak yaklasik iki yildir dususte olan biri. Ayrica Sahraoui daha ucuz olacakti
Buradayim 10 saattir geriden okuya okuya geliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt