Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens nerde oynayacakAdama toure inşallah gelir ama oraya şimdi iki tane oyuncu aldılar büyük ihtimal olmaz
Belki solbek ve james gelir
Wandanin storysini paylasirsam nobetten atilir miyim
Sen üzerine alınma kardeşim lafım sana değil.Yunus için endişeliyim. Umarım moralimi bozmaz ve rekabete hazır olur. Kendisini seviyoruz çünkü. Kerem’in ise bu moral ve formsuzlukla işi çok daha zor. Devre arasında talibi varsa satabiliriz.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
böyle garip gureba topçular iş yapar
![]()
Sebo reyiz şunları yakından koklayacak ya, şimdiden ter basmıştır
Bu wandaya benzemiyor lan
evet kalktı
bu dakikadan itibaren paylaşmazsan atılırsın rtaşWandanin storysini paylasirsam nobetten atilir miyim
Cümleten merhaba. Yunus un aynısından bi tane daha almışız gibi geldi bana, adı da Yusuf. Hayırlı olsun
Bari Rashica sol kanat orjinli olsaydı dedim ama o da sağ çıktı. Solda bekleme yapmazsak iyi
Wandanin storysini paylasirsam nobetten atilir miyim
Ross, Yusuf, Campos diye dusundum ben. Campos olmazsa baska sol bek olur kimseyi bulamazlarsa Beknaz'i yazarlar sankiu21 de hala 1 kontenjan boş
Depth chart bu. Iyi olan oynar ayrica ceza ve sakatlik durumlari da olacak3. Türk ü göremedim
Neden mi. Cunku biri kariyeri yukseliste ustune koyarak ilerleyen uzerinde baski olusmamis ve bayadir duzenli oynayan biri. Oburu ise basindan beri jenerasyonda nadir gelen yetenek damgasiyla baski altinda olmus, birden cok yuksek seviyelere tirmanmis ancak yaklasik iki yildir dususte olan biri. Ayrica Sahraoui daha ucuz olacakti
Buradayim 10 saattir geriden okuya okuya geliyorum@Ali Bektaş nerdesin renktaş