Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olayda inanmak istiyorum youtube yayınında telefon geldi açmadı bir yönetici arıyor dedi ara diye ısrar ettiler aradı yönetici yayındaysam sonra konuşalım bir transfer ile ilgili sanırım dedi yayın bitti bunu söyledi. Umarım doğrudur.
1 sene kiralık 3.5a ok denmeyen adamı almamız pek olası değil. Ne vericezki daha

Orta saha diye ağlıyorduk orası harika oldu başka her yere transfer yapın zaten rakip kalede çizgiyi geçirmek yerine her şeyi yapıyoruz

yusuf demir almanmı hocam :D adam türk değilmi ben türk dedim ırkını söyledim yani yabancı konusuda türk pasaportu verilcekmiş seneye yani yabancı sayılmıcak önümüzdeki yıl
Yabancı futbolcu konusunda milli takım durumuna bakılıyor ülkemizde. 2015 yazında çıkan yeni yönetmeliğe göre yönetmelik sonrasında yabancı milli takımları seçmiş Türk pasaportlu futbolcular ülkemizde yabancı sayılıyor.

Mesut Özil bu tarihten önce seçtiği için burada yerli statüsünde oynayabildi. Aynı şekilde İlkay Gündoğan gelirse o da yerli statüsünde oynayabiliyor. Eren Derdiyok da bu şekilde yerli statüsünde oynadı. Hala ülkemizde oynayan Gökhan İnler de bu şekilde yerli statüsünde oynuyor.

Yusuf Demir, Avusturya milli takımını 2015 yılından sonra seçtiği için ve 3 maçtan fazla süre aldığı için hem yabancı statüsünde sayılıyor hem de milli takım değişikliği yapamıyor. Emre Can da yine aynı şekilde yabancı sayılıyor. ♥

Burhancan Terzi: "Tek eksik sol bek konusu kaldı."

1 sene kiralık 3.5a ok denmeyen adamı almamız pek olası değil. Ne vericezki daha
Bilmiyorum hocam ben yaşanan olayı anlattım umarım bu sefer yanıltır doğru çıkar. Fiyat olaylarına çok girmiyorum biliyorsun taraftar olarak yıldız mı katkı sağlar mı diye bakıyorum. Onu düşünecek profesyoneller olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt