Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.004
- 4.803
- 2.278
bonservisiyle aldık dediler. şimdi bedavaya mı geldi olay.
kiralık istemiyorum abi opsiyon koysunlar... ten uyumu yakalıyoruz sonra arkasında bakakalıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YETER ERDEN TİMUR YETER
1 sene kiralık 3.5a ok denmeyen adamı almamız pek olası değil. Ne vericezki dahaBu olayda inanmak istiyorum youtube yayınında telefon geldi açmadı bir yönetici arıyor dedi ara diye ısrar ettiler aradı yönetici yayındaysam sonra konuşalım bir transfer ile ilgili sanırım dedi yayın bitti bunu söyledi. Umarım doğrudur.
Kim bu kimmmmbence en kritik herif raşitsa
iyi oynarsa takımın çehresi değişir
tutmazsa kabız futbola devam ederiz.
Yabancı futbolcu konusunda milli takım durumuna bakılıyor ülkemizde. 2015 yazında çıkan yeni yönetmeliğe göre yönetmelik sonrasında yabancı milli takımları seçmiş Türk pasaportlu futbolcular ülkemizde yabancı sayılıyor.yusuf demir almanmı hocamadam türk değilmi ben türk dedim ırkını söyledim yani yabancı konusuda türk pasaportu verilcekmiş seneye yani yabancı sayılmıcak önümüzdeki yıl
Andone falan bugünün yanında hiçbir şeyandonenin geldiği dönemki son gün mü bugünkü son gün mü
Bilmiyorum hocam ben yaşanan olayı anlattım umarım bu sefer yanıltır doğru çıkar. Fiyat olaylarına çok girmiyorum biliyorsun taraftar olarak yıldız mı katkı sağlar mı diye bakıyorum. Onu düşünecek profesyoneller olduğunu düşünüyorum.1 sene kiralık 3.5a ok denmeyen adamı almamız pek olası değil. Ne vericezki daha
Biz de bittik burhan. Sağlı sollu kroşe yiyoruz sürekliBurhancan Terzi: "Son bilgi James bitti."