Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.690
- 59.277
- 4.758
Tff yabancı sınırını kaldır birşey deneyeceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Murat abinin uçağını neden takip ediyorsun sen rahat bıraksana adamıTC-KNK uçağı timsaha getirdi, Bodrum’a kırdı
yapacak bisi yok aslolan gsen büyük keremci sendin modtaş noldu
Yaw keşke gelse de belki olmuyor renktas adam onu diyo. Belki 20m + para istediler son gün diye. Bilmeden bişey diyemeyiz ama Rashica da olsa güzel transfer. İzleyen varmı bilmiyorum ama ben izlemiştim gayet iyi topçu. Kerem Yunusla alakası yok.Buda moda oldu yok izlemeden filan
adama traorenin 10 tane macini izleyen 100 tane adam vardur burada
Yani adamayi izlememis adamin forumda ne isi olur ztn
Bombos yorum
Adamanin 10da1 adamlar bu ligin icinden gecti
Adama icinden gecmekle kalmaz daha fazlasinida yapar
Tam tr ligi bugu
Yunus genç,kerem genç, Hamza genç,Berkan genç.elimizde yetenekli gençler zaten var.Kalitesi tartisilmaz 2 adam alsaydik daha memnun olurdum.icardi+depay,adama veya moura gibi..Tam tersine ben sevdim tecrubelilerle gençleri birlestirmek gerekiyor
Traore gibi direk katkı alabileceğimiz kanat oyuncusu almak daha mantıklı olurdu. Yusuf büyük potansiyel ama bizde kesin tutmaz.
Sözleşmesi 31 aralık 2023'de bitiyor yani daha 1,5 senesi var.Osema için Valerenga 3.5 istedigi icin transfer durmuş. 3 ay sonra sözlendi bitiyor sanirim. On sözleşme yapmak lazum
Icardi geldi adama veya moura olmuyor ki rashica geldiYunus genç,kerem genç, Hamza genç,Berkan genç.elimizde yetenekli gençler zaten var.Kalitesi tartisilmaz 2 adam alsaydik daha memnun olurdum.icardi+depay,adama veya moura gibi..
Müthis bir oyuncu yanliz Bayernin tek basina icinden gecti bir macta. Hem driblingci hem süratliRashica’nin opsiyonu yoksa bu kadar abartmaya gerek yok