Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ross, Yusuf, Campos diye dusundum ben. Campos olmazsa baska sol bek olur kimseyi bulamazlarsa Beknaz'i yazarlar sanki

Depth chart bu. Iyi olan oynar ayrica ceza ve sakatlik durumlari da olacak

Neden mi. Cunku biri kariyeri yukseliste ustune koyarak ilerleyen uzerinde baski olusmamis ve bayadir duzenli oynayan biri. Oburu ise basindan beri jenerasyonda nadir gelen yetenek damgasiyla baski altinda olmus, birden cok yuksek seviyelere tirmanmis ancak yaklasik iki yildir dususte olan biri. Ayrica Sahraoui daha ucuz olacakti

Buradayim 10 saattir geriden okuya okuya geliyorum
Yeni transferler biraz rahatlatmistir umarım seni dostum

12 yabancımız var.
Icardi ile 13 oluyor. Diger herifle 14.
Yusufla danimarkalı bebe 21 yaş kuralından giriyor.
Şimdi şöyle ki luyindamayı oynatmiyoruz ve okan oynamayanlar aramızda olmayacak gibisinden konuştu.
Buna paralel olarak luyi kesin yolcu.
Onu da çıkarırsak eğer.
Bir tane 21 yaş altı bir tane de evrim geçirmiş pokemon kontenjanımız kalıyor.
Hadi yine iyisiniz transfer taraftari yarın 2 transfer daha iner imkan varken kullanmamazlık yapmazlar diye düşünüyorum.

U21 Sol bek'de gelirse bence güzel ve gelecege yatirimli bir transfer dönemi olur ama biz bunu hangi parayla yapiyoruz? Yayinci geliri düstü, bu transferler önce 11 milyon üstü zarardayiz ve UEFA geliri olmayacak bu sene.

Transfer dönemi sonu bir ciddi sponsor anlasmasi mi patlacaklar acaba?
Tostos babayla €140m zarar keyfi

Transfer Nöbeti # 22 başlığının yanına transfer edilen oyuncular eklensin yav hatırası kalsın.. çok oyuncu alındı kafamız karıştı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt