Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.123
- 7.901
- 1.588
Herkes yola çıktı 1 tane kap yok 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kagan renktas paylasip layklari toplamisbu dakikadan itibaren paylaşmazsan atılırsın rtaş
Deplasmanda bazi maclarda da olabilirOzellikle ic saha maclarinda kalede okan olmali zaten kaleye gelmiyorlar
Teker piste degmeden kapa bildirmiyor bizimkilerHerkes yola çıktı 1 tane kap yok![]()
Uçak düşerse diye miTeker piste degmeden kapa bildirmiyor bizimkiler
+ göz önünde takip edilen bir oyuncu olacakYusuf normalde yeni Messi denilen oyuncuydu. Niye Barça bu kadar çabuk vazgeçti bilmiyorum ama eğer olurda burda potansiyelini yakalarsa kulüp tarihinin rekor transferi olabilir. Riskli olduğu kadar getirisi de çok yüksek bir oyuncu
Yeni transferler biraz rahatlatmistir umarım seni dostumRoss, Yusuf, Campos diye dusundum ben. Campos olmazsa baska sol bek olur kimseyi bulamazlarsa Beknaz'i yazarlar sanki
Depth chart bu. Iyi olan oynar ayrica ceza ve sakatlik durumlari da olacak
Neden mi. Cunku biri kariyeri yukseliste ustune koyarak ilerleyen uzerinde baski olusmamis ve bayadir duzenli oynayan biri. Oburu ise basindan beri jenerasyonda nadir gelen yetenek damgasiyla baski altinda olmus, birden cok yuksek seviyelere tirmanmis ancak yaklasik iki yildir dususte olan biri. Ayrica Sahraoui daha ucuz olacakti
Buradayim 10 saattir geriden okuya okuya geliyorum
uçak nasıl kaldıracak bu yükleri
Tostos babayla €140m zarar keyfiU21 Sol bek'de gelirse bence güzel ve gelecege yatirimli bir transfer dönemi olur ama biz bunu hangi parayla yapiyoruz? Yayinci geliri düstü, bu transferler önce 11 milyon üstü zarardayiz ve UEFA geliri olmayacak bu sene.
Transfer dönemi sonu bir ciddi sponsor anlasmasi mi patlacaklar acaba?
lan o nnasıl storyWandanin storysini paylasirsam nobetten atilir miyim
Opsiyonu yok direk aldıkyusuf demir opsiyonlu mu renktaşlarım göremedim? opsiyon varsa en deli işimiz o olur.