- 3 Temmuz 2012
- 134.050
- 80.883
- 5.198
sezon bitti önümüze bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelse ne şukela olur ama dimi
Yok yav muhabir abartması için, o işin allama pullaması, bence fiziki yönünden ötürü kuşkuyla bakıp daha iyi forsat çıkar mı siye bekliyorlarJames Rodriguez transferi başka bir dünya yıldızı için bekletiliyor…
Mesela ne olsaydı çok iyi bir ttansfer dönemi geçerdi? Ben mesela senin beğendiğin bir şey hatırlamıyorum. Bu kadar pesimist olmana gerek yok.Reis ilk kadro gomis olmasaydı sıfır çekecekti belirteyim.
Ayaklar yere bassa iyi olur.Öyle burada abartıldığı kadar iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünmüyorım.çok fazla oyuncu transfer etmek o dönemin çok iyi geçtiğini göstermez.En baştan şu transfer dönemini çorba yapmazsak çok iyi demiştim.Ama malesef yaptık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tuh ya patron bıçaktan yırttıKanka sezon bitti kiralıklar giderse yine izleyemezsin. Sen otur evinde boşver![]()
O kadar az mi ya ben en az 18 saatte falan geliniyordur diyordum. O zaman hala şans var umarim gelir.14 saat
Bu eleman çok daha fazlasını yapabilirdi ama neden Arap yarımadasi... Böyle oyunculara acıyorum. İnsan bu kadar üst düzey oynarken şampiyonlar ligi müziğini ozlemezmi beebekletiyoruz ha
![]()
Paylaş üstat atılmazsın.Wandanin storysini paylasirsam nobetten atilir miyim
Ronaldo
Maliyeti çok demiş ErtanTraore nerede kaldı ya